Green Spirit, Kundeomtale, Shopping

Kundeomtale: – Super service hos Green Spirit

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. juli. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Amina:

Hei!

Eg vil berre dela mi oppleving av suuuuper service hos Green Spirit. Så bra service har eg ikkje opplevd før. Bestilte ein del produkter, og fekk dei i posten veldig raskt! Dette er supert.

Det blei gjort ein liten feil i pakkinga av leveransen min, og då eg tok kontakt med GS på tlf, fekk eg veldig god kundebehandling, hyggeleg dame eg snakka med! Ho ordna opp veldig raskt, og kom med ei veldig god løysning som eg blei suuuuuper takknemlig og fornøyd med! Eg vil definitivt handla her igjen! Fantastiske produkter fra den nye serien og!!

God helg alle sammen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Kundeomtale: – Super service hos Green Spirit

  1. Hei! Flott blogg og må si jeg liker konseptet “bevisste bloggere” veldig godt!
    Nå er det nye nettsamfunnet til MyGoodAct.com endelig lansert. Et nettsamfunn for mennesker som bryr seg og som vil gjøre en forskjell. Supert om du vi lage en bruker på http://www.mygoodact.com og spre budskapet.

    Vi forsøker å slå Facebooks lanseringsrekord med over 650 registrerte brukere på 24 timer.

    Se blandt annet: http://www.dn.no/talent/article2171282.ece

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.