Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet, Sminke

Kundeomtale: Terre d’Oc Teracotta Solpudder

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. juli. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Silje S:

Terre d’Oc Teracotta Solpudder

  

Solpudderet finnes i tre farger, jeg har denne her, 801 (den for lysest hud tror jeg). Jeg er som dere ser ikke akkurat mørkebrun, og får stort sett orange farge av å bruke solpudder. Men denne her gjør meg ikke orange, og heller ikke glitrende som en discokule. Den har litt shimmer, men ikke mer enn at jeg føler meg komfortabel med å bruke den også på dagtid. Fargen ser solfrisk ut og gir naturlig farge på huden min. Jeg blir heller ikke tørr eller stram i huden når jeg bruker den.

Jeg påfører den med en kost med litt skaft fra ID, og har den på i lette strøk på kinn og kinnbein, tinninger, litt over hele fjeset, og på hals og bryst. Flere tynne lag er bedre enn ett tjukt. Og husk å påføre på halsen og brystet også, så du ikke er brun i fjeset og hvit ellers 😉

For meg er det viktig at makeupen ser naturlig ut, samtidig som den jevner ut og gir en frisk og våken farge. Etter min mening er dette et solpudder å satse på! Og ps: Dette er min ærlige mening. Og det er mye smartere å få en sommerfrisk glød ved å bruke solpudder istede for å sole seg masse. Rynker, hudkreft, osv. Solpudder <3

Les hele omtalen og se bilder på Silje sin blogg her!

Les mer om Terre d’Oc Teracotta Solpudder her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Kundeomtale: Terre d’Oc Teracotta Solpudder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.