Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Sminke, Terre d'Oc

Kundeomtale: Terre d’Oc Mineral Foundation IIII

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. juli. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Ida Holm:

Terre d’Oc Mineral Foundation

 

Jeg er kjempefornøyd med mineralfoundationen fra Terre d’Oc. Den dekker godt (den dekker så mye man vil!), gir en en fin, diskret glød, holder huden matt lenger enn alle andre mineralfoundations jeg har prøvd, og i tillegg fremhever den ikke tørre og flakete partier slik som mange mineralfoundations gjør. Jeg kommer i alle fall ikke til å gå tilbake til den foundationen jeg brukte før (og som jeg trodde var den beste for meg!)

Jeg er rett og slett småforelsket i Terre d’Oc 🙂

 

Her kan du lese mer om Terre d’Oc Mineral Foundation.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.