Green Spirit, Kosmetikk, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Økologisk flytende foundation fra Terre d’Oc

Mange av dere har testet Terre d’Oc Mineral Powder Foundation og er strålende fornøyd, men visste dere at Terre d’Oc også har en flytende foundation?

For de av dere som fortsatt er litt skeptisk til foundation i pudderform er dette produktet absolutt verdt å prøve. Konsistensen er rik og smelter perfekt på huden. Ujevnheter dekkes og du får en jevn og naturlig hudtone. Ekstra pluss for denne økologiske foundationen er at den inneholder ekstrakt fra tang som beskytter mot forurensning (dette er dokumentert i tester). Foundationen er dessuten dermatologisk testet, økologisk sertifisert av ecocert og anti-comedone noe som vil si at den ikke tetter porer.

Foundationen har også en annen aktiv ingrediens, nemlig Hot Spring Flower. Det er saltkrystaller som er dyrket frem på en helt spesiell måte (japansk tradisjon) hvor sporstoffer og mineraler slik som jern, magnesium, sink, germanium, kalium, kalsium, sulfater, fosfater etc. blir konsentrert. Så snart saltkrystallene tilsettes i hudpleieprodukter ”gjenopplives” alle rikdommene slik at de kan stimulere og beskytte hudceller. Dette gjør denne foundationen til et helt unikt pleieprodukt.

Terre d’Oc Hot Spring Flower Anti-pollution Foundation har en deilig duft av plommeblomst, som gir en sann nytelse å påføre om morgenen (over dagkremen).

Koster 249kr for 30ml hos Green Spirit og hos utvalgte forhndlere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Økologisk flytende foundation fra Terre d’Oc

 1. Høres veldig fristende ut å prøve denne! Spesielt på vinteren når man gjerne går over til flytende foundation for mer dekkevne osv.

 2. Ved bruk av flytende foundation bruker jeg et løst pudder over for å matte ned min fete hud. Hva/hvilket pudder kan man bruke over denne? For man kan vel ikke bruke mineral foundation???

  1. Det går an å kombinere Terre d’Oc Mineral Foundation i løspudderform for mer dekk, men det vil ikke matte huden. Per dags dato har vi desverre ingen økologisk pudder for å matte huden.

 3. Hei! Hvordan er denne for ganske lys hud? På noen bilder ser den ut som en farge jeg kunne brukt, og på andre ser den litt mørk ut…jeg har ganske lys hud med fregner og kler kalde farger, men ikke sånn helt kritthvit heller da:) kan dere si noe om hvordan hudfarge den passer for? Det er forresten veldig fint at man kan spørre om ting her!

 4. Hei, jeg ønsker meg denne på tilbud i nettbutikken.
  Jeg har prøvd den tidligere, den har kjempebra konsistens, er flott å blende og sitter fint uten å kake. MEN den er litt for mørk for min lyse hud. Derfor tenkte jeg å blande den med en annen økologisk veldig lys foundation jeg har stående, kanskje det blir bra. Derfor ønsker jeg den på tilbud 🙂
  Det hadde også vært fint om Amber Vanilla pakken som var på tilbud i sommer også kom på tilbud i nettbutikken igjen. (FIkk ikke finger’n ut i tide i sommer)
  Det er vel lov å ønske ? 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.