Fotoshoot, Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Frisk & leken sommerlook m/ terre d’Oc

[Fotoshoot med før- og etterbilder – Del 1 av 5]

 

Vi ønsket å vise frem den fantastiske økologiske mineralmakeupen fra Terre d’Oc på ekte vis. Derfor samlet vi fem modeller, en fotograf, en makeup artist og Terre d’Oc Makeup i studio for fotoshoot! Temaet var Fremhev din skjønnhet hvor vi knipset før- og etterbilder av modellene. Resultatet av fotoshooten viser vi i en serie bloggposter her i Grønn & Skjønn. 

Vi har her gleden av å vise den første looken som er sommerlig og leken…

 

Huden: Modellen har fått et grunnlag med terre d’Oc mineral foundation nr. 901 og 902, og noe nr. 903, for definisjon. Hun har også  på teracotta solpudder nr. 801. Litt skimmer fra powder eye shadow nr. 502 på kinnbein for å gi highlight.

Øynene: Makeupartisten startet med å legge et gunnlag med powder eye shadow nr. 502 på hele øyelokket. En gylden øyenskygge, powder eye shadow nr. 503 ble så lagt på den ytterste delen av øyelokket, mens blå compact eye shadow, nr. 401, ble lagt i globallinjen og duset sammen med gullfargen. Blå kohl nr. 704 ble tegnet opp langs øvre og nedre vippekant for å markere øynene. Sort mascara nr. 32 fremhever vippene.

Leppene: Modellen har fått glossy rosa lepper med lipstick lila Kattara nr. 206 og litt lipgloss nr. 302 på midten av leppene. Terre d’Oc lip liner rose impérial nr. 11 rammer de inn.

Fotograf: Tonje Kornelie

Makeupartist: Tonje Syversen

Modell: Celine fra La Mariposa Models

Produktene finner du hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Frisk & leken sommerlook m/ terre d’Oc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.