Bevisste bloggere

Månedens Bevisste Blogger – Juli 2011

Bevisste Bloggere er en gjeng bloggere som tar bevisste valg i hverdagen med tanke på miljø og økologi. Vi startet denne «klubben» for litt over ett år siden og den har vokst til en flott gjeng på rundt 70 medlemmer – og fler skal vi bli! Fremover vil vi kåre Månedens Bevisste Blogger hvor den utvalgte blir intervjuet og får et eget oppslag her i Grønn & Skjønn.

Med dette ønsker vi å presentere Månedens Bevisste Blogger for juli, nemlig Marianne Bakken med bloggen Love your Life!

Hvem er du?

Jeg heter Marianne Bakken og er 33 år, mor til to herlige jenter og jobber til daglig på advokatkontor. Jeg er utdannet Biopat, og har alltid hatt interesse for en sunn livsstil og det å få det beste ut av livet på alle måter. Synes det å ha energi og overskudd til å gjøre det man liker er noe av det viktigste i hverdagen. Jeg liker å leve aktivt med mange jern i ilden. Og da er det desto viktigere å ta godt vare på seg selv slik at man har energi til å gjennomføre målene sine, og trives med kroppen sin. Jeg har vært vegetarianer i fem år og spiser mest mulig næringsrik og funksjonell mat som er glutenfri, melkefri og sukkerfri. 

 

Hva blogger du om?

Jeg blogger om mat, superfood og trening. Tre elementer som kan utgjøre en stor forskjell for helsen og livskvaliteten vår. Jeg mener det skal være enkelt, godt og gøy å leve sunt! En sunn livsstil er ikke en kjedelig livsstil.  Jeg er også opptatt av hud og hårpleie som er så ren som mulig uten miljøskadelige stoffer, som er bra for både kropp og miljø. Jeg har en sensitiv hud og reagerer fort på en del produkter med dårlige ingredienser. Jeg heier på produsenter som klarer å produsere gode økologiske produkter til fornuftige priser. 

 

Hva gjør deg til en bevisst blogger?

Jeg kan sette et kritisk søkelys på produkter eller matindustri som jeg mener er skadelig for kropp eller miljø. Men aller best liker jeg å fremme gevinsten med å velge det som er bra. Vi og naturen er tjent med at vi alle gjør bevisste valg og roper høyt om hva vi vil ha og ikke vil ha. Produsentene lytter forhåpentligvis til oss bevisste forbrukere, og vi viser at vi bryr oss om hva vi putter i oss og barna våre.  Hvis jeg kan spre litt inspirasjon om en grønnere hverdag til flere der ute blir jeg veldig glad. Det beste av alt er at vi inspirerer og lærer nye ting av hverandre. 

Hva er ditt beste tips til en økologisk livsstil?

Mitt beste tips til en økologisk livsstil er å gjøre seg opp en mening om hvorfor man skal velge en økologisk livsstil, og fordelene man får av det. Da blir man så mye mer motivert og dedikert til en slik livsstil. Spis superfood og mat som fremmer energi og helse. Finn gode produkter man vet man kan bruke med god samvittighet. Skap mest mulig trivsel for deg selv og dine, en økologisk livsstil er til for å nytes med glede.

 

Tusen takk til Marianne for intervjuet. Bloggen til Marianne kan dere besøke her!

Ønsker du å lese mer om Bevisste Bloggere og bli med? Da finner du mer info her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Månedens Bevisste Blogger – Juli 2011

  1. Hun sier hun har vært vegetarianer i FEM år men på bloggen hennes spiser hun både Laks og reker.Kan ikke huske når det ble vegetarmat! Falskt:( Ikke hyll bloggere som ikke har gjort leksa si. Fy

    1. Hei! Hun skriver at hun har vært det (bør nødvendigvis ikke være det nå). Uansett har denne jenta masser av kunnskap om sunn og funksjonell mat og bidrar til grønn og skjønn inspirasjon, noe vi liker og ønsker å hylle henne for! Har du spørsmål til henne som du ønsker svar på kan du kontakte henne via bloggen hennes.

  2. Det er bare forvirrende for andre som ikke er vegetarianere.Hvis man ikke er det nå burde man skrive at man ikke er det lengre men har vært det i fem år. Ja hun gjør sikkert mye fint men å forvirre folk er ikkw særlig fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.