Acorelle, Green Spirit, Økologisk, Parfymer, Produkttips, Shopping

Himmelske høstdufter

Alt tyder på at høsten er i anmarsj. Derfor er det på tide å legge de friske og lette sommerduftene på hylla, og ta en nærmere titt på høstens mer dype og varme dufter.

Acorelle tilbyr en rekke økologiske parfymer som er utviklet for sensitiv hud. De er laget av rene planteråvarer og har dessuten aromaterapeutiske egenskaper…

Acorelle Eau de Parfum LAND OF CEDAR

Duften av jord og tre bringer deg ut i naturen, eliminerer stress og bekymringer. Med friske toppnoter av appelsin og bergamott, etterfulgt av hjertenote av sandeltre. Med basenoter av sedertre (cedar) og vetiver, er dette duften for sofistikerte kvinner. Med sin muskaktige duft vil denne økologiske parfymen virke velgjørende samt dempe uro.

Acorelle Eau de Parfum WHITE ORCHID

Den fasinerende og mystiske orkideen er selve bildet av kvinnelighet og skjønnhet. Dens sensuelle kraft kommer igjennom varmen fra denne blomstrende parfymen, toppet med noter av kardemomme og pæreblad, hjertenoter av iris og avsluttes med en base av patchouli, vanilje og bringebær. Virker naturlig beroligende, lindrende og anti-stress!

Acorelle Eau de Parfum WILD BERRIES

Denne deilige søte duften løfter sinnet i en velkomstdusj av glede med sine friske toner av kardemomme og grønne noter. Med hjertenoter av fruktig mimosa og myke blomster og en subtil base av edelt sandeltre virker denne økologiske parfymen energigivende, oppkvikkende, styrkende og oppstrammende.

Acorelle Eau de Parfum WHEAT ALMOND

Søt som barndomsminner, fremkaller denne nydelig ømme duften følelser av varme og tilfredshet. Topp- og hjertenoter av mandel og ylang ylang med fruktige basenoter av mimosa og aprikos. Iført denne duften av leken sødme og sensuelle fruktige noter, vil du ganske enkelt være uimotståelig. Du får dessuten mettet din appetitt for alt det søte og eksotiske med denne rene, varme og delikate parfymen. Virker balanserende, revitaliserende og styrker kroppens naturlige forsvar.

Selges hos utvalgte forhandlere og hos Green Spirit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Himmelske høstdufter

 1. Høres jo fantastisk ut 🙂

  Hvordan er det med dyretesting og animalske ingredienser på disse? Og vet dere om det går an å bestille duftprøver på disse noe sted? Er litt kresen på parfyme, så syns det er skummelt å bestille uten å ha luktet på det først.

  1. Hei Hege og takk for spørsmål!

   Først og fremst må vi understreke at alle produktene vi tipser om her er både økologiske og dyrevennlige. Og det er også Acorelle! 🙂
   Hos Green Spirit finner du et sett med 6 duftprøver til kr 75,-. Dessuten kan du kan velge med deg en duftprøve under kategorien «Gratis vareprøve» i nettbutikken – på alle bestillinger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.