Intense beauty look m/ terre d’Oc

mandag 8. august, 2011 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Fotoshoot, Green Spirit, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

[Fotoshoot med før- og etterbilder – Del 5 av 5]

 

Vi ønsket å vise frem den fantastiske økologiske mineralmakeupen fra Terre d’Oc på ekte vis. Derfor samlet vi fem modeller, en fotograf, en makeup artist og Terre d’Oc Makeup i studio for fotoshoot! Temaet var Fremhev din skjønnhet hvor vi knipset før- og etterbilder av modellene. Resultatet av fotoshooten viser vi i en serie bloggposter her i Grønn & Skjønn.

En fantastisk look med dus lilla som kan tones opp eller ned med bare lipglossen…

Huden: Modellen har fått et grunnlag med Terre d’Oc mineral foundation nr. 901. For definisjon har hun fått teracotta solpudder nr. 802.

Øynene: Compact eye shadow nr. 402 (rosa) er benyttet som base på øyenlokk. Compacy eye shadow nr. 401 (blå) er brukt som effektfarge på øyenlokk. Modellen har fått kohl nr. 701 (lilla) på øvre og nedre vippekant. Compact eye shadow nr. 404 (hvit) er benyttet på øyenbrynsbenet, og dessuten litt på neserygg samt over øyenbryn. Sort mascara nr. 32 fremhever vippene.

Leppene: Makeupartisten har benyttet lipliner nr. 11 og lipgloss nr. 302 (nr. 305 på nærbildet) for et naturlig og skinnende resultat.

Fotograf: Tonje Kornelie

Makeupartist: Tonje Syversen

Modell: Frida fra La Mariposa Models

Produktene finner du hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere!

 

 

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.