Acorelle, Naturlig, Økologisk, Parfymer, Velvære

Hvilken duft er deg?

Siden vi går inn i siste uke med 10% rabatt på alle Acorelles eau de parfum tenkte vi å gi en aldri så liten oversikt over de ulike øko-duftene som finnes og hvilke aromaterapeutiske egenskaper disse har!

 

Friske og lette…

.

Citrus Verbena har en fisk sitrusduft, lett og sommerlig, som virker beroligende. Tea Garden dufter friskt og lett, med et hint av grønn te og sitrus. Virker energigivende og stimulerende. Flere, som vanligvis er veldig sensitive for parfymer, velger Tea Garden fordi den er så frisk og lett. 
.

Krydrede…

.

Lotus Bamboo er en frisk parfyme, men den har en mer krydret undertone. Virker avslappende for sinnet. Land of Cedar har en krydret duft av bl.a sedertre. Har en muskaktig duft. Virker balanserende og velgjørende. Wild Berries er både søt og krydret. Den virker styrkende og energigivende for sinnet.

Søte fristelser…

.

Amber Vanilla er en drøm for vaniljeelskere! Virker energigivende og motvirker trøtthet. Wheat Almond er også en søt parfyme med nydelig duft av mandel. Virker balanserende og styrkende.

Blomstrede…

.

R of Rose er en frisk og lett roseduft. Virker harmoniserende og balanserende. White Orchid dufter blomstrende søtt og fyldig av orkidé. Virker beroligende og anti-stress.
.

.

Hvilken duft er deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.