Green Spirit, Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære

Terre d’Oc Argan Black Body Soap

Black soap, savon noir eller på norsk, sort såpe, har lenge vært benyttet for å helbrede problemhud: Alt fra fet hud, tørr hud, utslett, sensitiv hud og ikke minst eksemhud. Vanlige såper tørrer ofte ut huden, mens denne såpen fra Terre d’Oc er basert på rene vegetabilse oljer og er helt fri for skummestoffet SLS. Basen i denne såpen kommer fra olivenolje, og produktet er dessuten beriket med ren arganolje som har utallige fordeler for huden.

Såpen er flytende og har en glatt og nesten kremet konsistens. Den er karamellfarget og dufter forfriskende og mildt av appelsinblomst. Er absolutt verdt å ha med i sitt hjemme-spa sortiment.

Men hvordan bruker man denne herligheten?

Man kan bruke den som en vanlig såpe i dusjen daglig, eller man kan, som i det marokkanske skjønnhetsritualet hammam, la den virke på huden før man skrubber med en hampvott og dusjer av. Sistnevnte metode begrenser man til å benytte seg av én gang per uke. Man bruker den altså på kroppen og ikke i ansiktet. Huden etterlates renset, pleiet og fornyet! Og du får velvære på høyt nivå gjennom duften og den rene følelsen den gir!

Terre d’Oc Argan Black Body Soap passer til alle hudtyper, er vegansk, ecocert (økologisk) sertifisert, er uten konserveringsmidler og har 100% naturlig duft fra appelsinblomst, som gir en blomstret og frisk duft.

Mer info se her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Terre d’Oc Argan Black Body Soap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.