Arrangement, Bak kulissene, Green Spirit

I messemodus

Alt er planlagt i minste detalj i ukesvis, endelig er det snart klart for messe!

I hele dag har vi brukt tiden til å flytte med oss et digert lass med varer og utstyr fra Fredrikstad til Norges Varemesse på Lillestrøm. Takk og lov for at jeg har fått så fin hjelp av Grete og Thomas, dere har virkelig vært fantastiske, sjauet og stått på! Tusen takk til dere, hadde ikke klart meg uten! Hele dagen har gått med og dere kan tro vi er slitne nå. De største tingene er nå på plass, slik som hyller osv. I morgen, torsdag, skal produktene opp og jeg har noen helt nye ideer innredningsmessig – dette blir knall! Gleder meg masse til å vise fram den ferdige standen på fredagen når dørene åpnes! Men først er det Thon Hotel og hvile, og del to av standbyggingen. Dette er gøy! 🙂

God natt!
Hilsen Ingunn

PS: Bestillinger i nettbutikken går selvsagt som vanlig. Jeg er online og lageret står parat til å sende ut varer for dere som ikke får mulighet til å shoppe på messen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.