Bevisste bloggere

Månedens Bevisste Blogger – Desember 2011

Bevisste Bloggere er en gruppe bloggere som tar bevisste valg i hverdagen med tanke på miljø og økologi. Vi startet denne “klubben” for litt over ett år siden og den har vokst til en flott gjeng på nå mer enn 70 medlemmer – og fler skal vi bli! Hver måned vil vi kåre Månedens Bevisste Blogger hvor den utvalgte blir intervjuet og får et eget oppslag her i Grønn & Skjønn.

Med dette ønsker vi å presentere Månedens Bevisste Blogger for desember, nemlig Solveig Grimstad med bloggen Hjertet i Skogen!

Hvem er du?

Jeg er Solveig som bor i Norges navle; Trondheim. Jeg er utdannet ergoterapeut og jobber til daglig i en attføringsbedrift, i en jobb jeg stortrives i! Ser på meg selv som nokså urban, samtidig som jeg elsker og beundrer naturen og alt som lever og kryper i den. Jeg er er opptatt av dyrevern og har valgt en vegetarisk livsstil.

Hva blogger du om?

En rød trå i min blogg er å finne veien til god helse, både psykisk og fysisk. Jeg har selv erfart at helsen er tett knyttet opp mot det man spiser, og liker derfor stadig å utforske ny og sunn mat. Blogger om vegetarmat og om rå mat (som i raw food), og kommer litt med oppskrifter innen for denne matformen. Tipser av og til om gode kjøp på internett og testing av produkter. Bloggen tar også opp helt hverdagslige ting som opptar meg, som f.eks hobbier og skjønnhetstips. Er så glad i naturen og vil gjøre mitt beste for å ta vare på den og vil med bloggen formidle ideer og informasjon om hvordan man kan gjøre dette.

Hva gjør deg til en bevisst blogger?

Jeg er er opptatt av dyrevern, gjør det jeg kan for å unngå å bruke produkter som inneholder ingredienser fra dyr eller som er testet på dyr. Jeg prøver så godt det går å bruke naturlige økologiske produkter, både fordi jeg ikke har samvittighet til å være med på å ødelegge vår vakre natur og for jeg tror det er veien til et godt liv både psykisk og fysisk.

Hva er ditt beste tips til en økologisk livsstil?

Det viktigste er å bevisstgjøre seg selv. Alt starter i tankene. Sett deg inn i temaet økologi og les om helse- og miljøfordelene ved en slik livsstil, gjerne på nett. Begynn i det små og bytt ut litt etter litt av produktene. Bruk naturen, plukk bær, sopp, urter, røtter osv. Og sist men ikke minst, les blogger som omhandler temaet. Mange nyttige tips å plukke opp her.

Tusen takk til Solveig Grimstad for intervjuet og for lån av hennes flotte bilder. Bloggen hennes kan dere besøke her. Ønsker du å lese mer om Bevisste Bloggere og bli med? Da finner du mer info her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.