Alternativ til, Green Spirit, Hårpleie, Less is More, Økologisk, Prakisk tips, Produktanbefalinger, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Hemmeligheten bak et glansfullt hår!

Glansfullt hår er noe enhver ønsker seg. Hvordan får man glansfullt, vakkert og sunt hår uten å bruke en formue? Det er kanskje ikke så vanskelig som du skulle tro. Her er noen enkle tips.

RIKTIGE PRODUKTER:  En av de viktigste tingene du må gjøre for å få sunt hår, er å bruke de riktige produktene. Billigsjampo og balsam kjøpt på Rema holder ikke hvis du har ambisjoner om sunnere hår. De inneholder ofte mye parfyme, sterke skummestoffer og ikke minst silikon. Velg produkter som er spesielt tilpasset ditt hår- og hodebunn. Ta en titt i nettbutikken til Green Spirit for økologiske produkttips.

KALDT VANN: Bruk så klaldt vann som mulig i dusjen. Varmt vann absorberer hårets naturlige oljer og etterlater det tørrere og sprøere.

KUR HÅRET: Bruk hårmasker jevnlig. Du kan enten prøve en av de hjemmelagede hårmaskene som du finner her, du kan prøve ut en av Terre d’Oc sine hårmasker (denne for normalt og fint hår eller denne for tørt hår) eller ren arganolje – bedre blir det ikke!

LA SHAMPOEN VIRKE: En annen ting som kanskje virker litt rart, men som fungerer, er å la sjampoen virke i håret i 5-10 minutter. Skyll ut, bruk balsam som vanlig og skyll igjen.

SKÅNSOM STYLING: Unngå stylingprodukter som inneholder alkohol. Alkohol er fuktabsorberende og gjør håret sprøtt og tørt. Ta en titt i baderomsskapet og se om hårproduktene dine inneholder alkohol. Prøv heller Less is More sine stylingprodukter; mer naturlig blir det ikke! Økologisk produkttips: For maksimum glans og beskyttelse, sjekk ut glanssprayen Lindengloss!

IKKE VASK FOR OFTE: Ikke vask håret alt for ofte, da får ikke håret tid nok på å «komme seg» og danne naturlige oljer i håret. Prøv heller å vaske håret 1-3 ganger i uken. Hvis dette høres ekkelt ut, forsøk heller å trappe ned litt etter litt. Etterhvert vil hår og hodebunn bli tilvent og du slipper å ha hår som ser fett ut etter en dag!

Tar du godt vare på ditt hår?

Skrevet av: Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Hemmeligheten bak et glansfullt hår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.