Kosmetikk, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

BareIselin blogger om sine sminkefavoritter

Skjønnhetsbloggeren Iselin har ved flere anledninger blogget om Terre d’Oc Makeup, og ikke minst benyttet seg av produktene i sine fantasifulle sminkelooks. Da hun skulle kåre «Fall Besties 2011» kom Terre d’Oc Mineral Powder Foundation 903 til topps i kategorien «Beste pudder». Dette skriver hun om produktet:

«I og med at jeg ikke bruker pudder, valgte jeg å trekke ut et “bronzing powder” istedet. Som sagt tidligere er dette en foundation, men siden den er for mørk for meg, liker jeg å bruke den som solpudder. Dessuten lukter denne så utrolig godt!»

Da hun skulle kåre «Favoritt leppeprodukter» var også Terre d’Oc med (til høyre i bildet)! Som en av «Mine favoritt hverdagsglosser» ble Terre d’Oc Gloss Sublime 302 Rose Ubud trukket frem! «Dette er den mest dekkende glossen jeg har! Veldig fin å bruke om man har litt ujevn farge på leppene sine» skriver hun.

Har du testet noe av dette? Hva synes du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.