BareIselin blogger om sine sminkefavoritter

fredag 3. februar, 2012 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Kosmetikk, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Skjønnhetsbloggeren Iselin har ved flere anledninger blogget om Terre d’Oc Makeup, og ikke minst benyttet seg av produktene i sine fantasifulle sminkelooks. Da hun skulle kåre «Fall Besties 2011» kom Terre d’Oc Mineral Powder Foundation 903 til topps i kategorien «Beste pudder». Dette skriver hun om produktet:

«I og med at jeg ikke bruker pudder, valgte jeg å trekke ut et “bronzing powder” istedet. Som sagt tidligere er dette en foundation, men siden den er for mørk for meg, liker jeg å bruke den som solpudder. Dessuten lukter denne så utrolig godt!»

Da hun skulle kåre «Favoritt leppeprodukter» var også Terre d’Oc med (til høyre i bildet)! Som en av «Mine favoritt hverdagsglosser» ble Terre d’Oc Gloss Sublime 302 Rose Ubud trukket frem! «Dette er den mest dekkende glossen jeg har! Veldig fin å bruke om man har litt ujevn farge på leppene sine» skriver hun.

Har du testet noe av dette? Hva synes du?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.