Anti-age, Gode råvarer, Green Spirit, Hudpleie, Naturlig, Naturmiddel, Økologisk, Pomarium, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet

Naturlig ansiktsløft på 1-2-3-4!

De fleste kvinner er opptatt å bevare huden så ung og vakker som mulig, men de færreste ønsker å ty til giftige metoder. Heldigvis kommer det stadig mer effektive økologiske anti-age produkter. Prisvinnende Pomarium er det nyeste på dette området!

Frem til i dag har kosmetikkindustrien holdt seg til aktive E og C vitaminer i hudpleien, men nå skifter kursen mot eplet og dens polyfenoler som har mye sterkere anti-age egenskaper. De har dessuten ingen bivirkninger eller allergener så lenge det er benyttet økologiske epler og en spesiell skånsom utvinningsmetode. Det er nettopp det den økologiske hudpleieserien, Pomarium, har benyttet seg av. Her får du naturlig ansiktsløft og rynkeminimering på 1-2-3-4!

1. Eplerens

Rens er alltid viktig, morgen som kveld! Det gjør huden klar for vitamin- og fukttilførsel. Pomarium Multisensorial Cleansing Gel renser skånsomt og velgjørende, og etterlater huden myk og strålende med nøkkelingredienser som eplefrøolje og eplevann. Eplefrøolje nærer og fukter, mens eplets vanninnhold foredler hudens tekstur ved å stimulere den naturlige eksfoliering av epidermis. Nyperoseekstrakt virker anti-age og anti-rynke, mens kirsebærekstrakt mykgjør og tilfører fuktighet.

2. Gourmet-skrubb

En god skrubb bør brukes to ganger per uke og sikrer det beste opptaket av de aktive stoffene fra serum og fuktighetskrem. Pomarium Regenerating Gourmet Exfoliating Scrub virker regenererende og etterlater huden jevn og strålende med aktive ingredienser som eplefiber, rispulver og økologisk sukkerekstrakt. Disse har eksfolierende egenskaper og fjerner smuss og døde hudceller. Huden blir ny!

3. Vitamin boost!

Et serum bidrar til maks utbytte av din hudpleierutine, og brukes alltid under fuktighetskrem. Pomarium Concentrated Anti-age Elixir Serum både forebygger og korrigerer aldringstegn med bl.a nøkkelingrediensen eplepolyfenol! Eplepolyfenol er en sterk antioksidant som bekjemper rynker og aldring. Sammen med aktive ekstrakter fra nype, kirsebær, linfrø, bøketreknopper, havre og hyaluronsyre blir huden både jevn og strålende sunn. Serumet trekker raskt inn uten å etterlate huden oljete.

4. Mer enn fukt!

Det siste steget i hudpleierutinen er fukt! Men velger du Pomarium Smooth Youth Anti-age Cream får du mer enn bare fukt. Sammen med anti-age og fuktingredienser som eplepolyfenol, eplevann, bøketreekstrakt, havreekstrakt, hyaluronsyre, inneholder denne økologiske ansiktskremen lysreflekterende pigmenter. Disse reflekterer lyset slik at linjer og ujevnheter blir mindre synlige. Et must for deg over 30!

Hele denne serien har en enestående og frisk duft av ekte eple. Har du lyst til å prøve det siste innen naturlig anti-age er dette serien du bør gå for!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Naturlig ansiktsløft på 1-2-3-4!

  1. har Pomarium Multisensorial Cleansing Gel hudnøytral ph-verdi? og hjelper denne for å rense porene? har den siste tiden droppet renseprodukter og bare brukt litt vann på en bomullspad. vil helst bruke det mildeste av det mildeste:)

    1. Du kan med stor fordel benytte Pomarium Multisensorial Cleansing Gel når du vil bruke en mild og nøytral ansiktsrens. Denne renser skånsomt hud og porer for støv og forurensning, noe som ikke vann kan klare alene. Bruk rensen ved å påføre en liten mengde på tørr hud. Masser det inn i hele ansiktet. Tilfør så litt vann mens du fortsetter å massere og skyll til slutt av. Dette gjøres morgen og kveld.

  2. hei igjen, nå som jeg har bestilt Terre d’Oc Shea Nourishing Day Face Cream, lurer jeg på om den som dagkrem gir litt solbeskyttelse, eller om det er nødvendig å bruke solbeskyttelse i tillegg? til daglig bruk altså, ikke hvis du skal sole deg:)

    1. Rent sheasmør har faktor fire. Siden shea dagkrem også inneholder andre vegetabilske råvarer vil det være enda lavere solfaktor enn fire i den. Om man bør smøre seg eller ei er helt avhengig av hvor mye man er ute i solen, hvor man er (på fjellet/på sjøen/i syden) og om man har en spesielt ømfintelig hud. Ikke glem at det er sunt med litt sol, du får masse gratis D-vitaminer! Så til daglig om du har normal hud, trenger du ikke ekstra beskyttelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.