Produktomtaler, Produkttester, Terre d'Oc

Hvilken sminkefjerner skal jeg velge?

Terre d’Oc Pomegranate Make-up Remover Milk eller Terre d’Oc Hot Spring Flower Face & Eye Make-up Remover Oil? Disse sminkefjerneroljene virker tilsynelatende like og det kan være vanskelig å velge. Her er en sammenligning av de to for å gjøre valget lettere!

Terre d’Oc Pomegranate Make-up Remover Milk
Fra Green Spirits nettbutikk: En synergi av granateple, pistasjeolje og vegetabilske mykgjørere som fjerner sminke og renser ansiktet. Huden blir frisk, smidig og myk.
Konsistens: Konsistensen er relativt tynn; det føles nesten som en tynn kroppsmelk som smelter på huden og blir til en olje etter at du har jobbet den inn i huden. Den tynne konsistensen gjør at påføringen går lett og at du ikke trenger mye av produktet. Pluss!
Lukt: En herlig og mild og litt eksotisk duft. Den lukter granateple og blomster med et hint av krydder!
Hudtype: Devitalisert hud (alle hudtyper).
Påføring og bruk: På grunn av konsistensen går påføringen lett. Lite produkt dekker store områder og den er lett å massere inn i huden. Denne syns jeg er spesielt god til å fjerne øyesminke og det er ikke engang nødvendig å fukte vippene og øyelokkene først! Fordi denne oljen er så tynn, går den lett bort når du skyller den bort med vann og det hele tar kortere tid enn om man hadde gjort det med sminkefjernerwipes. Et stort pluss med dette produktet er at det kan brukes som ansiktskrem eller som base for sminke – et allround-produkt med andre ord. Ganske praktisk å ha med seg på reise eller overnatting hvis du vil spare plass!
Vegansk: Ja.

Terre d’Oc Hot Spring Flower Face & Eye Make-up Remover Oil
Fra Green Spirits nettbutikk: Denne makeupfjerneren er oljebasert og har en 100% naturlig duft av plommetreblomstsom, som er delikat og pudret. Hot spring flowers (saltkrystaller) renser og remineraliserer huden, cameliaolje beskytter og wakame tangekstrakt beskytter mot forurensning og ytre påkjenninger.
Konsistens: Relativt tykk og ser ut som en gul sirup. Når man har den på huden føles den litt gele-aktig og påføring er ikke like lett uten vann. Et pluss er at du trenger mye mindre av dette produktet for å få jobben gjort enn du gjør med Terre d’Oc Pomegranate Make-up Remover Milk; den holder dermed lenger.
Lukt: Utrolig! Den lukter som resten av Hot Spring Flower-serien gjør: Mild, naturlig, ikke-prangende og delikat. En fusjon av plommetreblomst og hot spring flowers – en absolutt favoritt!
Hudtype: Normal hud.
Påføring og bruk: Ikke like lett å påføre hvis ansiktet er tørt. Det beste vil være å fukte ansiktet litt, varme sminkefjerneren mellom hendene for så å begynne å massere den inn i ansiktet. Sminke går lett av og denne syns jeg er best til å fjerne foundation og annen hudsminke. Lett som en drøm!
Til øyne syns jeg denne er veldig god til å fjerne oljebasert maskara (som Terre d’Oc sin maskara er), men det kan føles litt tørt ut til tider. Husk derfor på å fukte øyenvipper før du setter i gang med fjerning av sminke. Et stort pluss med denne er at du kan ha et par dråper av sminkefjerneren oppi et fotbad for å mykgjøre føttene og maksimalisere pleie. Du kan også gjøre det samme hvis du skal ta deg et langt bad 🙂
Vegansk: Ja.

Begge sminkefjernerene er fantastiske, naturlige og økologiske med ingredienser som ikke bare pleier og fjerner sminke fra utsiden, men som pleier fra innsiden også. Bruker du mye øyesminke og ønsker å få bort sminke raskt på kvelden, vil Terre d’Oc Pomegranate Make-up Remover Milk være det beste produktet for deg.
Er du mer opptatt av å sminke deg for å få glød i ansiktet og bruker mye foundation, solpudder, blush og concealer vil Terre d’Oc Hot Spring Flower Face & Eye Make-up Remover Oil være ideell! Det går så klart også an å kombinere disse produktene.

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.