Fotoshoot, Hårstyling, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Produktanbefalinger, Sminke, Terre d'Oc, Trender

Kul og enkel Sommer Look med øyenskyggen i fokus

Denne gangen ønsker jeg å tipse om en kul og enkel sommerlook, hvor øyenskyggen står i fokus. Looken kan brukes både til hverdags- og festbruk, alt etter smak og behag. Til denne looken har jeg valgt en stram hestehale høyt oppe på kronen. Raskt, enkelt og  fresht.

 

Først er det viktig å legge en god base. Jeg starter med å legge Terre d’Oc Soin Hot Spring Flower Anti-pollution Foundation over hele ansiktet og på halsen.

Deretter legger jeg Terre d’Oc Mineral Foundation beige tendre Atlas 901. Jobb den inn med store sirkelbevegelser.

For å gi huden en sommerlig glød legges Terre d’Oc Teracotta soleil tendre Namib 801 lett over hele ansiktet. Her er det viktig at man er varsom med mengden. Jeg bruker også solpudder i fargen 802. Den legger jeg i kinnene, ytterkant av pannen og tinningene. Samt litt på haken og tilslutt litt på nesetippen.

 

 

Det siste jeg påfører basen, er Terre d’Oc Blush coral Goto 821. Måten den legges på, er at man smiler, slik at de runde «bollekinnene» kommer frem. Legg rougen i små, lette bevegelser nederst/ytterst på bollekinnene. Det kalles «eplekinn», og gir en kjempefin glød til ansiktet.

Når basen er lagt, fortsetter jeg med øynene. Da er det viktig å starte med å legge løspudder under øynene, siden øyenskyggene ofte kan drysse. Deretter legger jeg Terre d’Oc Concealer beige pur Niikita 51 på hele øyelokket. Grunnen til det er at jeg skal få frem pigmentene i øyenskyggen best mulig, og at den skal feste seg og sitte på huden.

Når det er gjort, legger jeg først Terre d’Oc Compact Eye Shadow nacre Meknès 404 innerst i øyekroken, for å skape en ekstra «gnist» i øynene. Legg samme farge under øyenbrynet. Deretter går jeg over på Terre d’Oc Powder Eye Shadow beige nacré Natara 502. Den er gullfarget, og legges oppe på midten av øyelokket. Så legges resten av øyelokket i fargen 503. Det er viktig å duse fargene i hverandre. Til slutt legger jeg Terre d’Oc Compact Eye Shadow marron Teloue 405 i globallinjen for å skape dybde. Nok en gang er det viktig å duse ut overgangene, slik at de blir myke.

Jeg legger så Terre d’Oc Eye Liner brun Désert 41 rundt hele øyet. Tegner en liten «vinge»  i ytterkantene. Legg gjerne på litt på våtkanten også, for å få en intens look. Avslutt så med mascara. Jeg har brukt Terre d’Oc Mascara brun Mysore 31 (brun) på modellen.

Til slutt legges Terre d’Oc Liner rose Impérial 11. Avslutt med Terre d’Oc Lipgloss nacre transparent Surat 301 på leppene.

Håret rettes ut med en rettetang, og settes opp i en stram hestehale, høyt på hodet. Bruk helst en dekorativ hårstrikk, som utgjør prikken over i’en.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.