Hormonbombe i adventsgave til de minste?

onsdag 14. november, 2012 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Baby og Barn, Debatt, Farlig kjemi, Hormonbombe

Vi vet alle at konvensjonell kosmetikk ikke alltid inneholder de beste ingrediensene, men hva med det vi gir til barna våre; leppepomader, neglelakk, dusjsåper, badebomber osv? Mandag 12. november ble en artikkel utgitt av Forbrukerrådet angående innholdet i kosmetikken vi gir til barna våre. Spesielt viktig er det å sette fokus på dette temaet rundt juletider ettersom disse smådingsene er praktiske å pakke inn i julekalenderen. Dette skriver Forbrukrrådet om saken:

«Dessverre er ikke innholdet i gavene til dem vi elsker mer enn alt, alltid like søtt og gledelig. I Danmark er innholdet faktisk forbudt i produkter til barn under tre år. Det er fordi danske myndigheter er redde for at både propylparaben og butylparaben kan være helseskadelig for ungene våre. Forskning viser nemlig at dyr som eksponeres for hormonforstyrrende stoffer, får nedsatt forplantningsevne og kreft. Flere og flere forskere roper varsku.»

 

Det er enda mye vi ikke vet om hvordan disse stoffene kan påvirke oss og våre minste. Derfor er det alltid best å være på den sikre siden. Velg alltid økologisk og giftfri kosmetikk og hudpleieprodukter. Disse finner du hos Green Spirit.

Artikkelen kan du lese her.

Skrevet av Mays Dakhil

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.