Acorelle, Babypleie, Nyhet

Nyhet fra Acorelle: Gommebalm for irriterte babygommer

Vinternyheten innen økologisk babypleie har endelig kommet ut, nemlig Acorelle Baby First Teeth Balm for irritert babygommer. Et produkt som skal lindre smerte når babyen utvikler sine første tenner; noe som er praktisk både for deg og for babyen din!

Acorelle Baby First Teeth Balm inneholder en rekke ingredienser som er økologisk sertifiserte og av naturlig opprinnelse. Produktet er beriket med termisk kildevann, ekstrakt av legestokkrose og kamille som er tre ingredienser spesielt kjent for sine lindrende egenskaper. Produktet inneholder ikke sukker eller alkohol og er økologisk sertifisert og helt trygt for både mor og baby.

Det som er spesielt med Acorelle Baby First Teeth Balm er det termiske kildevannet som det er beriket med. Kildevannet som kommer fra kildevannet i Gers i Sørvest-Frankrike er kjent helt fra Gallo-Romersk tid for sine terapeutiske egenskaper og er effektivt på å lindre sykdommer og er en god kilde til avslapping. På grunn av kildevannets unike sammensetning av næringsrike mineralsalter og sporelementer som lindrer huden, er derfor dette produktet perfekt til å ta vare på din babys sensitive og ømfintlige hud og de første tennene. Med andre ord, den perfekte julegave til en nybakt mor eller til en voksende baby!

Acorelle Baby First Teeth Balm fåes kjøpt hos Green Spirit for kun 79 kr. Nå får du dessuten et introtilbud på 10% på Acorelle Baby First Teeth Balm og alle de andre produktene i babypleie-serien til Acorelle. Ta en titt på resten av serien her!

Skrevet av Mays Dakhil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.