Bli bevisst, Farlig kjemi, Green Spirit, Hormonbombe, Innholdsstoffer, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk, Økologisk

Grov fortjeneste på falsk og farlig kosmetikk i Norge

«Falsk kosmetikk og parfyme som kan være helsefarlig selges en rekke steder i Norge, og nordmennene som står bak har skyhøy fortjeneste.» Dette skriver VG på sine nettsider.

Kilde: vg.no

Vi synes det er forferdelig at det finnes aktører på det norske markedet som selger produkter med helseskadelige innholdsstoffer gjemt under kjente merkevarenavn. Det beviser  bare at forbrukere aldri kan sjekke kosmetikken sin nøye nok. Les ingredienslistene og vit hvem du handler av! Hvordan gjør man det? Spør, grav og krev dokumentasjon!

Vi har laget en guide til grønn og trygg kosmetikk her i bloggen, som du finner oppe på sidemenyen til høyre.  Det har vi gjort fordi det finnes et hav av valgmuligheter der ute når det kommer til kosmetikk, og mange av produktene som selges lovlig, inneholder også miljøbelsatende, dyreskadelige og helseskadelige stoffer. Vi mener at man bør gå enda lenger og velge økologisk sertifisert produkter. Slike produkter gjennomgår strenge kvalitetskontroller når det kommer til produksjon og godkjente innholdsstoffer. Det beste man kan gjøre er å bli en bevisst forbruker og ikke nødvenigvis kjøp de forlokkende ordene i reklamen. Oftest forteller de ikke om bivirkningene og dyrene som har gått med for å lage de «fantastiske» produktene. Heldigvis finnes det noen aktører her i landet som handler etisk. Green Spirit er én av flere som fremmer kosmetikk på etisk måte i Norge.

I Green Spirits nettbutikk finnes det bare ekte vare! Naturlig, økologisk, helsevennlig, hudvennlig, miljøvennlig, dyrevennlig, fair og ekte! Sjekk ut utvalget på www.greenspirit.no.

Har du noen gang blitt lurt av reklamen eller handlet falsk kosmetikk? Del din historie slik at flere kan unngå å havne i samme fella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.