Bak kulissene

Hvem er dere som følger bloggen vår?

Vi har lyst til å bli bedre kjent med dere fantastiske lesere av Grønn & Skjønn bloggen. Derfor lurer vi på om ikke dere, hver og en, kunne skrive litt om hvem dere er og hvorfor dere leser bloggen vår.

Få gjerne med alder, bosted og hvorfor du leser bloggen vår. Er du ofte innom? Hva liker du ved Grønn & Skjønn bloggen, og hva ønsker du mer av? Har du din egen blogg, legg gjerne igjen en link, så titter vi innom.

Gleder oss til å høre fra alle sammen, ja, til og med deg som tilfeldigvis klikket innom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Hvem er dere som følger bloggen vår?

 1. Jeg heter Helene, er 30 år og bor i Bergen. Jeg driver bloggen food is my religion! i tillegg til nettbutikken gronnlivsstil.no

  Jeg har fulgt Grønn & Skjønn siden jeg selv begynte å blogge for 3 år siden, fordi jeg generelt er opptatt av økologisk og naturlig mat og skjønnhet. Bloggen er lagt inn på Bloglovin og jeg følger oppdateringene derfra 🙂

 2. Heihei, Lovise fra Molde, 18 år, er veldig interessert i mye av det dere skriver om. Prøver å gjøre hverdagen min mer naturlig og «grønn» og da er dere god hjelp. Er også glad i oppskriftene deres på dyre- og miljøvennlig mat. Jeg leser nesten hver gang det er nye innlegg selvom det ofte kan bli litt mye om produktene i nettbutikken. Men super blogg, keep up the excellent work!

 3. jeg liker mote og skjønnhet, trening,velvære og sunn livstil. er glad i å lese blogger:) er i 24 år og kommer fra oslo. jobber på i klesbutikk og er deltidsstudent.

 4. Jente 21, Rogaland. Hjemmeboende student. Vegansk. Helse og trening. Opptatt av indre og ytre pleie. Glede og lykke. Iherb.

 5. Eg heiter Johanne og kjem frå Tromsø og er 19 år gamal. Byrja å lese bloggen dokkar etter at det gjekk opp for meg at ein kan vere miljøvenleg på andre område enn berre mat og resirkulering. Det er kjempespennande å lese om økologisk hudpleie!

 6. Hei! Jeg heter Maria, er 20 år, kommer fra Sørlandet og bor i Trondheim. Jeg er opptatt av dyrevern, miljøvern og rettferdig handel. Skriver selv en blogg om mat uten kjøtt. Liker å få tips til miljøvennlig og dyrevennlig sminke og annet 🙂

 7. Jeg er innom sporadisk , men har meldt meg på nyhetsbrev så jeg blir vel å se innom litt oftere. Jeg er 36 år og bor i Oslo, jeg er opptatt av dyrevern, miljøvern og rettferdig handel. Vil få inspirasjon til å handle mer økologisk. Dessverre er det kjedelig at så og si alt må handles over internet, jeg kunne ønske det ble flere økologiske muligheter i butikker enn det er pr dags dato. Jeg har også en veldig følsom hud da jeg lider av perioral dermatitt, og følsomme øyne. Så jeg vil kjøpe god sminke som ikke gir meg for mye reaksjoner.
  Jeg håper det vil komme en mulighet til å få kjøpe prøver på alle parfymene, da jeg er ute etter økologisk av det. Litt dyrt å kjøpe full size på alle sammen for å lukte seg frem til noen man liker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.