rapport skitne klær

Vi kom over en interessant rapport som omhandler tekstilindustrien, samfunnsansvar, helse og miljø. Her kan dere kan lese om miljøbevissthet hos leverandører og forhandlere av tekstiler på det norske markedet og tekstilskandaler, vi kan lære om hvilke tekstilfibre som er mest miljøvennlige og få introduksjon til miljømerkeordninger for tekstiler. Mye interessant lesestoff for dere som ønsker å bli mer bevisst på å bruke miljøvennlige klær bl.a. Rapporten er vel og merke fra 2008, men mye av informasjonen er fortsatt like aktuelt. Klikk deg inn her for å lese!

Er du opptatt av å velge miljøvennlige tekstiler? Hva er i såfall din motivasjon?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Villkatta sier:

    Eg har akkurat byrja å tenke miljø når det gjeld kjøp av nye klede. Vanlegvis er eg ein stor fan av gjenbruk og arv av klede, særlig til småen. No har eg byrja å forberede klede til nestemann som er på veg, og vel økologisk ull hovudsakeleg.

    Takk for link til rapport, den skal eg lese!

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.