Ren økologisk arganolje har aldri vært mer populært her til lands. Og ikke rart er det. Den gylne oljen har utallige bruksområder og optimaliserer både hud- og hårpleien! Dessuten gir den ny styrke til negler.

Men det er ikke hvilken som helst arganolje man bør bruke. Det finnes de på markedet som er tilsatt parfyme, mineraloljer, silikon etc. Og slike tilsetningsstoffer er ikke heldig på huden og heller ikke for håret. Dermed er det viktig at man velger en olje som er 100% ren og økologisk, slik som terre d’Oc arganolje,  som også er fair trade.

Arganoljens fatastiske bruksområder kan dere lese mer om her. Nå vil vi høre deres erfaringer:

Hvordan bruker du arganolje og hvilke resultater har oljen gitt deg?

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. the princess sier:

    arganoljen er super. bruker du den bare i ansiktet er det lurt å sette opp håret i en knute. ellers kommer håret til å se fett ut, om ikke du itillegg har tid til å vaske det før du skal ut 😉

  2. the princess sier:

    ja bruker det i håret også! det hjelper mye nå om vinteren. men forrutsetter at en har tid til å vaske det ut før en skal ut haha :)

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.