Green Spirit, Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Terre d'Oc

Supertipset som gjør huden strålende, jevn og frisk!

Produktet vi her skal fortelle om er kanskje ikke så godt kjent her til lands, men det er et tradisjonelt produkt og en svært viktig del av det marokkanske skjønnhetsritualet. Produktet er superenkelt å bruke og bidrar til å rense og peele huden, slik at døde hudceller fjernes og ny frisk hud kommer til. Resultatet er en jevn og strålende hud!

Black soap, savon noir eller på norsk, sort såpe, er produktet vi skal fortelle om… Denne type såpe er slettes ikke sort, men karamellaktig i fargen. Ekte sort såpe er et rensende og eksfolierende vegetabilsk pleieprodukt framstilt ved forsåpning av olivenolje. Sammen med flere andre naturlige fuktighetsgivere slik som f.eks aloe vera bidrar den dyprensende formelen til å fjerne død hud, fremme cellevekst, samt gi en strålende, frisk, jevn og sunn hud.

I motsetning til skrubbesåper som inneholder små korn eller frø for en mekanisk eksfoliering, virker sort såpe peelende på en naturlig måte på grunn av sin høye PH verdi. Sammen med gode vegetabilske oljer slik som f.eks arganolje eller fikenkaktusolje bidrar sorte såpe til å fjerne døde hudceller uten å irritere huden.

Hvordan brukes sort såpe?
.
Det er veldig enkelt! Dusj kroppen og såp deg inn slik som du ville gjort med en vanlig dusjsepe. Unngå intimsonen og ansiktet. La såpen virke på huden i ca fem minutter. Deretter dusjer du av såpen. Du kan eventuelt forsterke peelingeffekten ved å bruke en skrubbehanske før såpen dusjes av. Husk å skylle grundig til slutt.
.
Etter behandlingen er det en fordel å pleie huden med en god bodybutter, massasjeolje eller en lotion. Huden vil føles silkemyk. Sort såpe-behandling brukes jevnlig, gjerne to ganger per uke.

 Black soap fra terre d'Oc

Hvor kan jeg kjøpe sort såpe?

Det finnes sort såpe fra flere merker, men det du bør være obs på er at den er økologisk og ikke tilsatt fargestoff, sterke skummestoffer eller syntetisk parfyme. Helt ren økologisk sort såpe finner du i terre d’Oc sitt sortiment. Her finnes det en med arganolje og duft av appelsinblomst, og en med fikenkaktusolje som har en delikat frisk og fruktig duft. Begge disse såpene inneholder aloe vera som tilfører fuktighet til huden og begge to passer alle hudtyper.
.
terre d’Oc sine sorte såper finner du i Green Spirit sin nettbutikk og hos utvalgte forhandlere.
.
Bruker du eller har du noen gang prøvd sort såpe? Del din erfaring med oss!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Supertipset som gjør huden strålende, jevn og frisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.