Acorelle, Green Spirit, Kroppspleie, Nybakt mor, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Velvære

Acorelle Firming & Silky Body Oil

Vi har gleden av å presentere to helt nye kroppsoljer fra ACORELLE; Acorelle Firming Oil og Acorelle Silky Oil! Begge er nå tilgjengelige i Green Spirit sin nettbutikk til intropris!

ACORELLE OILS

Acorelle Firming Oil 100ml 

Pris: kr 219,-

100% naturlig forbedring av fasthet og elastisitet samt forebygging av strekkmerker, med økologisk nyperose, baobab og mandelolje.

Denne økologiske oljen er basert på økologisk nyperoseolje som stimulerer regenereringen av huden og gir fasthet. Beriket med økologisk baobabolje forbedres vevets elastisitet og forebygges dannelsen av strekkmerker og slapp hud, ved graviditet og i forbindelse med vektreduksjon.

Oljen er også beriket med økologisk mandelolje som virker mykgjørende og lindrende, noe som gjør dette til et produkt som er fordelaktig ved graviditet og i perioder med vekttap. Den 100% naturlige duften er komponert helt uten eteriske oljer og allergener for trygghet og respekt for den kommende mors hud. De søte notene bidrar til et velgjørende produkt for kommende og nybakte mødre.

Bruksanvisning: Masser oljen til den absorberes av huden, en eller to ganger om dagen. Påføres ren hud på områder utsatt for strekkmerker og slapp hud, og unngå brystpartiet ved amming. Oljen bør benyttes fra den tredje svangerskapsmåneden og også etter fødsel.

Acorelle Firming Oil

Acorelle Silky Oil 100ml

 Pris: kr 199,-

100% naturlig næring og beskyttelse til hud og hår, med økologisk nattlysolje, brasilnøtt og sandeltre.

Denne økologiske tørroljen kombinerer økologisk nattlysolje som virker beskyttende, økologisk brasilnøttolje som tilfører næring og fuktighet, med økologisk sandeltre som lindrer og E-vitamin (antioksidant). Denne herlige blandingen etterlater huden myk og silkeaktig, og håret mykt og skinnende. Hudens fuktighetsbalanse og smidighet opprettholdes samtidig som den etterlates med en delikat duft.

Med den 100% naturlige duft med noter av argan og appelsin, og den lette konsistensen, gjør Acorelle Silky Oil til et svært velgjørende pleieprodukt.

Bruksanvisning: Påføres hver dag ved å massere oljen over hele kroppen og ansikt. Påfør litt olje på hårspissene og masser forsiktig inn. Oljen er dessuten ideell til bruk etter hårfjerning for å fjerne voksrester samt å lindre huden. Om sommeren kan Glittering Oil benyttes i tillegg for en skinnende hud.

Acorelle Silky Oil

Begge oljene er økologisk sertifisert av Ecocert, ikke testet på dyr, fri for parabener og animalske ingredienser, syntetisk farge og konservering. Flaskene har praktisk sprayfunksjon! Kjøpes hos Green Spirit.

Noe for deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.