Anti-age, Hudpleie, Mille Ulivi, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet

Beautymaske for en strålende fresh hud

Noen ganger føler man at huden trenger noe ekstra, noe mer for å utstråle sitt fulle potensiale. Da er det på tide å «kure» huden med en vitaminbooster i form av en skikkelig skjønnhetsmaske. Ansiktsmasken vi anbefaler er økologisk og inneholder aktive stamceller fra gardeniaplanten. Du vil garantert føle forskjell!

Frisk opp huden med en real skjønnhetsmaske!

Hva sier du til en boost av vitaminer, fukt og ren pleie? Mille Ulivi Revitalizing Mask er en økologisk regenererende ansiktsmaske for alle hudtyper inkludert den mest sensitive hud. Den er intensiv rekonstruerende, men mild og gir en avslappende behandling for huden.

Masken har en eksklusiv formel med økologisk jomfru olivenolje som virker i synergi med gardenia stamceller. Den er i tillegg til å friske opp huden effektiv for behandling av hudproblemer som følge av aldring og ytre påkjenninger.

Slik bruker du masken: Etter grundig rens av ansiktet, påfør skånsomt et tynt lag på ansikt, nakke og hals. La virke i 10-15 minutter, og skyll med varmt vann eller med en natursvamp. For å  opprettholde resultatet, gjentas  behandlingen en til to ganger per uke.

Les mer om og kjøp beautymasken her!

Mille Ulivi Revitalizing Mask_b

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.