Green Spirit, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

terre d’Oc mascara-test: Bloggerne har ordet!

terre d’Oc Mascara har lenge vært i vinden. Den har både fått slakt og skryt. Vi er alle forskjellige og har ulike preferanser når det kommer til skjønnhetsproduktet som skal fremheve våre vipper. Her deler vi noen av omtalene vi har funnet på nett!

Først og fremst, terre d’Oc Mascara er en økologisk maskara, d.v.s at alle syntetiske ingredienser er erstattet med naturlige. En utfordring for produsenten! Men med en god teknikk kan denne maskaraen gi et vidunderlig resultat. Sjekk ut disse tipsene først – det vil hjelpe deg på vei til vidunderlige vipper!

Husk også at ved bruk av økologisk maskara, som inneholder pleiende ingredienser fra planteriket, vil vippene også få masser av næring tilført, og beholde vippene sunne og friske. Fantastisk, ikke sant? Og ikke minst er denne maskaraen dyrevennlig (uten animalske ingredienser og ikke testet på dyr)!

Her er hva bloggerne skriver:Terre d'Oc Mascara

Superlivsstil

«Anbefaling: Økologisk Mascara fra Terre d’oc. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg så vokser ikke akkurat gode mascaraer på trær. Det kan være vanskelig å finne gode, økologiske produkter, jeg har prøvd utallige både billige og dyre økologiske mascaraer og ingen var gode nok. Men nå har jeg funnet en!

Mascaraen jeg har falt for er fra det økologiske merket Terre d’oc og kommer i både sort og brun farge, jeg har den sorte. Den inneholder helt naturlige ingredienser som nærer, pleier og beskytter vippene, og er helt uten mineraloljer, parabener og syntetiske parfyme- og fargestoffer.

Terre ‘oc sin mascara gir et kjempefint resultat, tykke fine vipper, uten å drysse eller smitte av under øynene. Den gir et bra resultat med et strøk, men man kan fint legge flere strøk uten at den klumper seg. Den gir tykke vipper, men ikke noe særlig ekstra lengde hvis du trenger det. Den er utrolig bra på mine vipper, varer lenge og er lett å fjerne med en god ansiktsrens/sminkefjerner. (…)

eg er også linsebruker og merker ingen irritasjon ved bruk av denne heldigvis.

Siden jeg var så fornøyd med denne har jeg nå gått til innkjøp av flere Terre d’oc makeup produkter, så det kommer nok flere omtaler etter hvert!»

 

Green is the new black

«I goodiebagen jeg vant fra Grønn & Skjønn/Green Spirit fikk jeg en sort maskara fra Terre d’Oc. «Flott!», tenkte jeg, siden Isadora-maskaraen jeg vanligvis bruker har begynt å tørke ut (for øvrig anbefaler jeg maskara fra Isadora, de er gode og ikke testet på dyr). Men dere, flott var en underdrivelse, maskaraen var nemlig superbra! Jeg kommer helt garantert til å kjøpe en ny når jeg går tom. Med ett lag er maskaraen hverdagslig, og med flere lag blir den dramatisk for min del, ettersom den er sort og ikke brun.

Maskaraen var en drøm å ta på, og etterlot hverken klumper, sammenklistrede vipper, eller alt for mye farge på en gang. Jeg bruker alltid vippetang, men som regel er effekten i stor grad borte etter et par timer. Denne maskaraen holdt på bøyen helt til jeg tok den av! Hurra! Jeg hadde maskaraen på meg i rundt 9 timer, og først på slutten ble jeg litt mørk under øynene (men vippene så fortsatt like fine ut). Det gikk lett å fjerne maskaraen.

Jeg tok med noen bilder, siden jeg vet at jeg setter pris på sånt om jeg leser denne type innlegg. Beklager at de er litt blurry. Her har jeg på bare ett lag med maskara. Om man har på flere lag, og i tillegg jobber litt med tuppene får man tilsynelatende lengre vipper!»

Green is the new black: Før og etter terre d'Oc Mascara

Ekoenkelt

«Mascaran från Terre d’Oc är lätt att måla på, ger fin svärta från första dragen och går att bygga upp rätt rejält, precis som jag gillar det. Den tål inte tårar, men det har jag heller inte som krav på mascaror då jag aldrig använder vattenfasta alternativ. Att den ger rejält med svärta märker man när man tvättar bort den – det är total tvättbjörnseffekt! Men den går ändå lätt att få bort med lite olja på en fuktad bomullspad, och jag har ännu inte upplevt någon svidande effekt de gånger jag lyckas få in mascararester i ögonen. Faktum är att jag inte en endaste gång ”fuskat” och använt det lilla som fanns kvar av min konventionella mascara! Terre d’Oc uppfyller mina mascarakrav med bravur!

Jag är faktiskt extremt nöjd med denna mascara! Jag tycker inte man märker av att den på något vis skiljer sig åt från en konventionell mascara – förutom när man ögnar igenom INCI (och det är ju exakt DÄR jag vill att den ska skilja sig åt!). Det blir garanterat en ny beställning av denna, och den får bli en trogen följeslagare framöver!»

 

Hemma hos fru C

«Jag hade läst mycket gott om mascaran från terre d’Oc innan jag köpte den. Därför blev jag lite förvånad när jag först provade den, för vi kom inte alls överens. Jag upplevde att mascaran var blöt och kladdig, svår att applicera och såg inte alls tjusningen med den. Så höll det på i ungefär en månad.

Sen var det något som hände! Antagligen att det inte längre var så mycket mascara i hylsan så att borsten blev helt genomdränkt när jag stack ner den i hylsan. För nu håller jag verkligen med om hyllningarna! Den är enkel att arbeta med och det går lätt att bygga upp volym och svärta på fransarna. Genom att applicera en extra gång längst in vid fransrötterna går det att få en eyeliner-effekt som gör att jag sällan använder eyeliner nu. (…)

terre d’Oc har många andra spännande produkter i sitt make up-sortiment som jag ser fram emot att prova framöver och jag är säker på att jag kommer att köpa den här mascaran igen!»

 

BareIselin (Årets Makeupblogger 2011)

«Min personlige mening: Jeg er veldig nøye på at en mascara ikke klumper seg. Og selv om alle reklamerer for ”den nye fantastiske macaraen som ikke klumper”, syns jeg det er sjelden reklamene holder det de lover. Denne mascaraen fikk jeg prøve ved en tilfeldighet, og jeg er strålende fornøyd! Den klumper ikke, den separerer vippene, den holder hele dagen (blir ikke tørr og dryssete utover kvelden). Vippene blir både lange og får en fin bue, mens de samtidig ser naturlige ut.
Børsten kunne heller ikke vært bedre. Liker at den er litt kortere en vanlige mascarabørster, for det gjør den lett å håndtere. Jeg har enda ikke bommet med denne, noe som har vært et stort problem for meg tidligere. Tommel opp! Denne kommer jeg til å kjøpe når min er gått tom :D Den koster 179kr, noe som er billig for en såpass god mascara.»

BareIselin: Bilde uten maskara

BareIselin: Bilde med maskara

Veganerliv

«Denne maskaren kjøpte jeg på greenspirit.no, og den fungerer utrolig bra! Du får tykke fine vipper, og den har en stor fin børste. I tillegg er den økologisk, noe som er et stort pluss. Den største ulempen er prisen, som er litt høy. Pris: 179 kr hos greenspirit. Karakter 9/10.»

 

SiljesReise

«Min mening: Helt super! Jeg elsker den! Det går an å lage vanlige «hverdagsvipper» med den, og man man bygge på lag på lag for å få tjukkere «partyvipper». Den sverter ikke av under øynene i det hele tatt, og sånt merker jeg raskt siden jeg har såppas lengde på vippene.

Det er kun én ting jeg kan nevne som trekker littegrann ned, og det er at den er litt vanskelig å fjerne. Det er klin umulig å få den av med kun vann, da smører den seg bare utover. Så jeg spurte Greenspirit om råd, og fikk beskjed om at det er viktig at sminkefjerneren man bruker inneholder oljer, siden maskaraen inneholder såppas mye oljer/voks etc (som også er grunnen til at den ikke drysser/sverter under øynene gjennom dagen). Med andre ord, bruk en sminkefjerner som inneholder oljer. (…) Så når jeg fikk orden på fjerningen av maskaraen ble jeg svært så fornøyd 🙂

Så alt i alt, denne her anbefaler jeg!»

SiljesReise: Før- og etterbilder terre d'Oc Mascara

Miss Jackson

«Min mening om mascara fra Terre d’Oc: Terre d’Oc mascara kommer i en mokkafaget rund tube. Også kalt brun. Forpakningen er orginal og har en ekslusiv look. Liker designen. Kosten er liten og enkel å håndtere.

Mascaraen er veldig godt pigmentert, og grei å påføre. Vippene mine er kompliserte saker, og jeg har aldri vært helt stødig med mascaraen. Men denne går altså greit å påføre. Den føles også god på vippene. Ingenting som irriterer. Holdbarheten er god. Ingen dryssing eller flassing. Den sitter til den fjernes.

Resultatet er fint, men på mine vipper gir den dessverre ikke det lille ekstra som gjør at jeg synes prisen er grei. Mascara som jeg helst vil bytte ut hver 3.måned vil jeg helst ikke bruke masse kroner på. 150 er min grense. Om den koster over det må det være noe veldig spesielt. Gode ingredienser er selvsagt en faktor som veier tungt. Men jeg er litt usikker allikevel på om det er verdt det. Frakt kommer jo i tillegg hvis man kjøper på nett, så da snakker vi over 200 kroner. Well, det er nå meg da.

Positivt:

  • Over gjennomsnittet bra ingredienser.
  • Orginal design på tuben
  • Enkel å påføre
  • Godt pigmentert
  • Sitter godt uten å drysse

Negativt:

  • Prisen er litt høy i mine øyne (179 + frakt)

5Konklusjon:
Denne ligger i toppsjiktet med sine for det meste gode ingredienser. Det er ingenting som irriterer øynene mine med denne. Holdbarheten er god, drysser ikke, og mascaraen er veldig godt pimentert og gir intense vipper. Fin design på embalasjen.

Det er prisen som trekker ned mest her.  Hadde den overgått andre mascarer i resultat, så hadde jeg kanskje vurdert å droppe 150 kroners grensa. Ja, jeg er litt gjerrig da, vil jo helst ha det under 100 lappen også, thats me, slik at jeg med god samvittighet kan bytte hver 3.måned. Mascaraen vipper mellom fire og fem på terningen min. Men siden jeg er så svak for bevisste produsenter, så blir det en femmer.»

 

Divamamma & Villa Tryllestøv

«Dagens tips: en bra økologisk mascara – Terre d’Oc Mascara. Jeg har endelig kommet over en bra økologisk mascara, som jeg bare må tipse dere om. Det er faktisk vanskelig å finne en mascara som er bra og økologisk i skjønnhetsverdenen. Men den jeg har kommet er begge deler. Mascaraen inneholder 98% naturlige ingredienser. 54% av ingrediensene er igjen økologiske.

Mascaraen er rik på granateplepulver, som er kjent for å være sunn og nærende for oss mennesker. Carnabuvoks , kakaosmør og risvoks skal gi fylde til øyenvippene og aloe vera skal gi fuktighet. Mascaraen kleber ikke, drysser ikke , gir et veldig bra resultat og varer lenge.

Denne bra mascaraen finner du i nettbutikken Green Spirit

 

ComeClean

«Min favoritt om dagen er mascaraen fra Terre d´Oc. Den smitter ikke og gir et naturlig og fint resultat. Jeg synes kosten er kjempegod, men hvis du har en favorittkost fra en annen mascara du har brukt, kan et lite tips være å ta vare på denne og så bruke den til påføringen isteden.

Mascaraen fra Terre d`Oc er økologisk og 100 % giftfri og du får den på greenspirit.no

 

Det florerer av omtaler og meninger om terre d’Oc mascara på nett. Dette var noen av de! 🙂

Hva er din mening om maskaraen fra terre d’Oc?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.