Baby og Barn, Hårpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Spørsmål/Svar

Økologisk sjampo og balsam til hele familien

Vi fikk spørsmål fra en leser om vi kunne anbefale en sjampo og balsam for bruk til både barn og voksne. Anbefalingen tror vi kan være relevant for flere, så derfor deler vi her i Grønn & Skjønn bloggen.

Økologisk hårpleie for hele familien

For hele familien er LESS IS MORE Cajeput Pure Balance Sjampo og Balsam å anbefale. Produktene er milde for hodebunn og øyne, og kan brukes hyppig dersom man har behov for det. Se linkene for mer info om hvert produkt.

Vi har også en leave-in balsam som kan gjøre vaskeprosessen enklere for barn med langt hår. Den brukes i stedet for balsam, og påføres håret etter sjamponering og etter at håret er håndkletørt. Denne gjør håret lett å gre og skal ikke skylles ut. Les mer om produktet her.

Et annet familievennlig produkt som går både som dusjsåpe og sjampo er Acorelles Baby Cleansing Gel. Selv om produktet er laget til baby, kan det så absolutt brukes av hele familien. Praktisk stor flaske med pumpefunksjon som er drøy i bruk. Denne kan eventuelt kombineres med leve-in balsamen fra LESS IS MORE.

Felles for alle produktene er at de er økologiske og fri for sterke skummestoffer, parabener og syntetisk parfyme. Et godt valg for hele familien!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.