Hudpleie, Økologisk, Prakisk tips, Produkttips, Skjønnhet

Ukens skjønnhetstips #1: Vakker hud!

I ukene fremover vil vi komme med enkle og virkningsfulle skjønnhetstips som vil minne deg på ulike hverdagsritualer for en sunn og vakker hud og et flott hår. Dette er skjønnhetstips du sikkert kjenner til fra før, men som kan være vanskelig å huske på å benytte seg av i hverdagen. Dette blir altså korte og konsise inspirasjoninnlegg med fokus på skjønnhet og velvære i hverdagen!

Håper dere lesere vil dele deres tanker og erfaringer rundt de forskjellige tipsene ved å bidra i kommentarfeltet nedenfor!

Peel huden!

I dagens skjønhetstips vil vi minne om en meget virkningsfull og enkel gest som vil gjøre en stor forskjell umiddelbart!

Ukens skjønnhetstips #1: Peeling
.

Peeling av ansiktshuden anbefales en til to ganger per uke, er fort gjort, men lett å glemme. Sett av to faste kvelder eller morgener hvor peeling gjøres etter rens, og før fuktgivende pleie. Dette tar deg bare to minutter og vil umiddelbart gi deg en babymyk og fresh hud som stråler.

Vi anbefaler Pomarium Regenerating Gourmet Exfoliating Scrub som består av eplefiber og er et 100% naturlig og økologisk produkt. Les mer om produktet herPomarium Regenerating Gourmet Exfoliating Scrub_webHvor viktig er peeling for deg?
Hvor ofte peeler du huden din?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Ukens skjønnhetstips #1: Vakker hud!

  1. Helt enig med unntak av de med hissig Rosacea og de med aktive acne eller kvise utbrudd.

    Da er det bedre med en en rense maske tilpasset disse.

    Ellers er peeling genialt for tørr hud for å kvitte deg med døde hudceller som skulle vært falt av. Og for fet hud så porer holder seg rene og fine og huden ikkje ser så grov og gusten ut.
    Og selvsagt for normal hud for at den skal fortsatt holde seg problemfri og oppta optimalt med næring fra masker ,serum ,oljer og kremer 🙂

    Supert innlegg og blir en bra serie. Gleder meg til fortsettelsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.