Acorelle, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Terre d'Oc, Velvære

Ukens skjønnhetstips #4: Bort med tørr, flassende vinterhud

I ukene fremover vil vi komme med enkle og virkningsfulle skjønnhetstips som vil minne deg på ulike hverdagsritualer for en sunn og vakker hud og et flott hår. Dette er skjønnhetstips du sikkert kjenner til fra før, men som kan være vanskelig å huske på å benytte seg av i hverdagen. Dette blir altså korte og konsise inspirasjoninnlegg med fokus på skjønnhet og velvære i hverdagen!

Håper dere lesere vil dele deres tanker og erfaringer rundt de forskjellige tipsene ved å bidra i kommentarfeltet nedenfor!

Plei vinterhuden!

Dagens skjønnhetstips er veldig aktuelt nå som den kalde årstiden er i anmarsj.

Ukens skjønnhetstips #4: Smør deg inn med gode kroppsoljer!
.

Den kalde tiden fremover vil gjøre sitt for å tørrke ut huden, og varmt og tørt inneklima vil ikke gjøre saken bedre. Ukens skjønnhetstips er derfor å smøre inn hele kroppen med gode oljer. Kroppsoljer fordeler seg lett på huden når det masseres på, og gir masser av næring, pleie og god beskyttelse til huden. Fokuser på tørre områder slik som legger, knær, albuer, og ikke glem bryst, skuldre, mage, rumpe og lår. Dette er en enkel skjønnhetsgest som vil gjøre huden strålende og myk. Bort med tørr, flassende og gusten vinterhud!

denne linken finner du et knippe gode produktvalg, alle økologiske og velgjørende for kropp og sinn. Kroppsoljene er raskest å påføre, mens bodybutterne krever noe mer tid for å varmes opp og masseres inn, men er slettes ikke dumme valg for tørr vinterhud.

Acorelle Silky Oil

Acorelle Silky Oil og Terre d’Oc Shea Nourishing Care & Massage Oil er to kroppsoljer vi spesielt vil trekke frem. Førstnevnte er beriket med økologisk nattlysolje, brasilnøttolje og sandeltre og kommer i en praktisk sprayflaske, mens terre d’Oc oljen består hovedsakelig av økologisk sheasmør, macademianøttolje, gresskarfrøolje og baobabolje. Sjekk ut linkene over for mer informasjon om dem begge!

Tar du deg tid til å smøre inn hele kroppen hver dag? Og hva slags duft liker du best på kroppsoljer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.