Terre d’Oc Mineral Foundation #901 er igjen på lager!

mandag 2. desember, 2013 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Uncategorized

Gledelig nytt på en mandag! Vår bestselger, Terre d’Oc Mineral Powder Foundation i fargen Beige Tendre Atlas 901, er igjen på lager i refill-variant.

Terre d'Oc Mineral Powder Foundation

Produktet ble regelrett revet ut fra våre hyller da skjønnhetsbloggeren, Hilde Christina, omtalte denne mineralfoundationen som sin nye favoritt innen mineralfoundation for en liten tid tilbake. Siden har det vært full fart i denne produkthyllen, og produsenten har hatt vanskeligheter med å kunne levere nok varer! Men nå har Green Spirit fått påfyll og kan sende ut til alle som har forelsket seg i dette fantastiske sminkeproduktet.

«Den holder gjennom en hel dag, og gir ikke urenheter til oss som lett får kviser og komedoner ved feil produktbruk. Alt i alt det jeg vil beskrive som den perfekte foundation, denne er fantastisk!» skriver Hilde Christine som en oppsummering i produktomtalen på bloggen sin. Omtalen i sin helhet kan du lese her. Og i kommentarfeltet til omtalen kan dere også lese mange av lesernes tilbakemeldinger om produktet. Også i denne artikkelen om samme produkt, kan dere finne mange nyttige kommentarer fra leserne med svar fra Hilde Christina i kommentarfeltet.

Mineralfoundationen finnes i tre nyanser, og #901, som er den lyseste, går det aller mest av. Den passer til typisk lys nordisk hud. #902 går til dere med litt mer farge, og #903 til solbrun og mørk hud. Fargene blender seg veldig godt med forskjellige hudtoner, og det er derfor terre d’Oc har valgt å ha så få farger i sortimentet.

  • denne linken kan dere kjøpe mineralfoundationen i #902 og #903 med kabukikost til kr 249,-
  • denne linken kan dere kjøpe mineralfoundationen i #901 og #902 uten kabukikost til kr 220,- (omtalt som refill)

Sikre dere gjerne flere nå som de finnes på lager, og handler dere for over 500kr er det nå fri frakt i nettbutikken (gjelder til 15. desember 2013)!

 

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.