Hudpleie, Nyhet, Økologisk, Produktomtaler, S5

Den første serien økologiske cosmeceuticals

Vi har gleden av å presentere en flunkende ny økologisk hudpleieserie. Dette er ikke vanlig øko-pleie, men avansert hudpleie som grenser mot medisinske produkter, såkalt cosmeceuticals.

Aldri før har vi hørt om økologisk sertifiserte cosmeceuticals, men nå finnes det en serie og denne kommer til Norge om kun kort tid.

s5

S5 Skincare heter serien som benytter bærekraftige bioaktiver fra planetens fem mest ekstreme økosystemer (ørken, Antarktis, Alpene, Regnskogen og havet). Her har plantene utviklet en motstandsdyktighet og unik styrke for å overleve miljømessig stress. S5 utnytter disse ekstraordinære kreftene fra ekstreme bioaktive stoffer til å hjelpe huden å tåle ytre påkjenninger.

Produktene behandler hudproblemer slik som akne, sensitiv hud, irritert hud, tørr hud, rødhet, rocea, arr, hyperpigmentering, fine linjer og rynker. De bioaktive stoffene er klinisk dokumenterte å gjenopprette en sunn, strålende, yngre hud uten bruk av sterke kjemikalier.

Alle S5 sine aktive stoffer er dokumentert å synlig forbedre huden. De er testet i kliniske studier på frivillige. Produktene er allergivennlige og sertifisert økologisk av Ecocert. S5 benytter kun 100% naturlige aktive ingredienser. S5 er ideell for sensitiv hud og er fri for parabener, SLS/SLES, PEG, DEA, mineralolje, silikon, propylenglykol, genmodifiserte materialer og syntetiske dufter.

Vi gleder oss til å fortelle mer! Følg med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.