Green Spirit, Makeup, Naturlig, Nyhet, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Sminke

Green Spirit lanserer Eco Minerals!

Vi har den store gleden av å presentere et flunkende nytt mineralsminkemerke på det norske markedet, nemlig australske Eco Minerals.

Vi har hatt enorm etterspørsel etter ren mineralmakeup, derfor finkjemmet vi markedet for den beste mineralsminken. Flere merker ble testet grundig og Eco Minerals var det merket som utmerket seg overlegent på alle områder. Dere kan snart lese mer om Eco Minerals og forhåndsbestille produkter hos Green Spirit!

Eco Minerals

Eco Minerals ble på kort tid Australias ledende mineral makeup, og vi har forstått hvorfor! Nå kommer Eco Minerals til Norge!

Eco Minerals er et vakkert, sant, grønt kosmetikkmerke som tar vare på planeten vår med trygge, naturlige produkter pakket i miljøvennlig emballasje. Serien består av foundation, blush, solpudder, concealer, øyenskygge, mascara og high lighter som alle er helt fri for talc, fyllstoffer, nanopartikler og giftstoffer.

Eco Minerals er et luksusmerke bestående av 100% rene, trygge og naturlige makeupprodukter laget i vakre Byron Bay, Australia. Merket ble skapt av Luci Scarman som ønsket seg 100% naturlig makeup av høyeste kvalitet, som var trygge og gode både for forbrukerne og for planeten vår.

Vi elsker at Eco Minerals både tar vare på huden og miljøet ved bruk av miljøvennlig emballasje og 100% nedbrytbare refill- og prøveposer. Produktene er PETA godkjent noe som betyr at de er 100% veganske og «Cruelty Free». Til og med de supermyke, vaskbare makeup-kostene er veganske!

Foundation tilpasset hudtype er avgjørende for en perfekt finish og det er noe av det som gjør Eco Mineals så unikt. Eco Minerals tilbyr foundation både til fet og kombinasjonshud og til tørr og moden hud. Vi er sikre på at det er grunnen til at merket har fått så mange tilhengere. Eco Minerals Foundation kommer i to forskjellige utførelser for ulik hudtype og i et bredt spekter av fargetoner. De gir alle full dekkevne og et fantastisk, naturlig og langvarig resultat.

  • Flawless foundation kontrollerer glinsende hud for en perfekt matt finish og et jevnt og feilfritt resultat . Denne er ideell for normal til kombinert hud, sensitiv hud og fet hud.
  • Perfection foundation er designet for normal til tørr hud og moden hud inkludert sensitiv hud, og gir en frisk og fuktet finish med et perfekt og jevnt resultat.

Eco Minerals

Med disse foundationene kan du bygge opp akkurat den dekkevnen du selv ønsker. Påfør et tynt lag for en lett, naturlig look eller bygg opp med flere lag opp til full dekkevne for å jevne hudtonen og skjule pigmentering eller ujevnheter. Eco Minerals Foundation inneholder naturlig solbeskyttelse tilsvarende SPF 25.

Hver foundation vil også bli tilgjengelig i refill, så ta vare på din tomme mineral foundation-krukke og spar penger og miljøet ved neste kjøp!

Vi er fan av Eco Minarals Bronzer som gir huden en solkysset glød samtidig som det beskytter huden fra solen med naturlig SPF. Fargen Eco Exotic er fantastisk på alle hudtyper og passer spesielt bra til konturering. 

Eco Minerals består av 100% rene, naturlige mineraler og siden mineraler ikke kan oppdrives økologisk kan ikke produktene sertifiseres økologisk. I Eco Minerals sine kremede produkter (concealer og mascara) er det i tillegg til rene naturlige mineraler benyttet økologiske råvarer. Produktene inneholder ikke palmeolje, parabener, talc, bismuth, gluten, nanopartikler, parabener, mineralolje eller syntetiske tilsetningsstoffer. Alle produktene er 100% naturlige og Eco Minerals benytter økologiske råvarer der det er mulig.

Vi vet at det er vanskelig å velge riktig farge på mineral makeup, men vi kan tilby et verktøy som kan gjøre denne prosessen enklere, og i tillegg tilbyr vi prøver på hele sortimentet til kostpris, slik at du selv kan prøve deg frem til fargen som matcher deg.

Vi planlegger å motta første leveranse i midten av august, og vi vil om kort tid åpne for forhåndsbestilling på www.greenspirit.no! Følg med!

Har du spørsmål, bare legg igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Green Spirit lanserer Eco Minerals!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.