Hudpleie, Innholdsstoffer, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, S5, Skjønnhet

Bekjemp akne med økologisk hudpleie fra S5 Cosmeceuticals

Hudpleie mot akne

S5 Cosmeceuticals ble utviklet av et team spesialister bestående av hudleger og forskere. Produktene i serien er spesielt utviklet for å behandle flere typer hudproblemer inkludert akne ved å balansere kroniske betennelsestilstander som forårsaker hudproblemet. Vi skal her se nærmere på produktene som behandler akne prone hud, fet hud og kombinasjonshud, men først skal vi se litt mer på hvordan produktene virker.

Hver dag utsettes huden for ytre påkjenninger fra frie radikaler, endringer i temperatur og fuktighet, forurensning, UV og elektromagnetisk stråling, samt blir eksponert for kjemikalier og skadelige bakterier. En hud i balanse vil kunne håndtere dette, men for en hud i ubalanse provoserer dette en immunreaksjon som kan gi kronisk betennelse. Forskning har vist at kronisk betennelse er den ledende årsak til for tidlig aldring og spiller en sentral rolle for hudproblemer som bl. a  akne.

Det S5 Cosmeceuticals sine behandlingsprodukter altså gjør med huden er å gå i dybden og fjerne den kroniske betennelsestilstanden og samtidig balansere huden slik at den blir mer robust mot ytre påkjenninger på lang sikt. S5 Cosmeceuticals benytterinnovative naturlige og økologiske aktive stoffer som gir dokumenterte resultater.

Før, under og etter behandling med S5 Cosmeceuticals

S5 Cosmeceuticals benytter aktive stoffer fra de mest ekstreme økosystemene på planeten, hvor plantene som lever der har utviklet en unik motstandsdyktighet og styrke for å overleve miljømessig stress. S5 utnytter disse unike styrkene fra ekstreme bioaktive stoffer til å hjelpe huden å tåle ytre påkjenninger.

Plantene i disse regionene har blitt tvunget til å tilpasse seg ekstreme og ustabile forhold, de er naturlig utstyrt både for å beskytte mot og reversere effektene av miljøstress. Som en konsekvens av dette, inneholder disse plantene de mektigste bioaktive stoffene som finnes. Alle de aktive ingrediensene som benyttes i S5 sine produkter er 100% naturlige og klinisk dokumentert å synlig forbedre huden. Alle ingrediensene er bærekraftige og biologisk nedbrytbare.

 

Nøkkelingredienser i S5 Cosmeceuticals produkter mot akne

 

Bioaktiver fra Amazonas: En blanding av tre bioaktiver fra Amazonas som har synergieffekt på akne prone hud uten å irritere huden. I kliniske tester er det dokumentert å redusere forekomsten av urenheter med 43%.

Alpine bioaktiver: Reduserer oljeproduksjonen med 55%, porestørrelsen med 18% og 5 alfa reduktase-produksjonen (akne-inflamatorisk mekanisme) med 66%

2% Salisylsyre: Utvunnet fra pilebark som øker cellefornyelse.

Strandbalderbrå: Marin plante funnet i harde og stressende miljøer med en sterk evne til å motstå stress. Klinisk bevist å berolige irritasjon og redusere forekomsten av langvarig rødhet med 20%.

Marine Laminaria (brunalge): Beskytter mot solskader og elektromagnetisk stråling, forsterker lipidbarrieren, nøytraliserer uv stress, beskytter celler, stopper betennelsessyklus som fører til aldring, reduserer cellulær uv skade. Har i kliniske studier bevist å redusere synligheten av rynker og å forbedre hudens fasthet.

Arktisk rosenrot: Økologisk høstet fra alpine enger i Sibir. Bidrar til at huden tilpasser seg stress forårsaket av temperatursvingninger. Det forbedrer også oksygenforbruket med opp til 130% og dermed også hudens vitalitet. Klinisk bevist å forbedre den cellulære levedyktighet i svært kalde og varme forhold.

Lavmolekylær naturlig hyaluronsyre: Låser fuktighet inn i huden, reduserer hyperreaktivitet i huden og stimulerer epidermal regenerering.

S5 Cosmecuticals - produkter mot akne

Produktanbefalinger mot akne prone hud, fet hud og kombinasjonshud

 

Rens: S5 NEUTRALISE CLEANSER er en mild, oljefri rens som renser og fjerner lett makeup uten å irritere huden. Takket være marine og arktiske bioaktiver er huden beroliget og beskyttet mot ytre påkjenninger. Rødhet i huden er også redusert. Denne rensen inneholder lindrende strandbalderbrå som beroliger irritasjon, og arktisk rosenrot, et kraftig adaptogen, som bidrar til at huden takler forskjellige klimatiske variasjoner. Det er en ikke-skummende rens som etterlater huden ren uten å skade den sårbare hudbarrieren.

Serum: S5 PURITY SERUM er en målrettet behandling som kontrollerer akneutbrudd med bioaktiver fra Regnskogen. Det reduserer forekomsten av kviser og porer, og gir en klarere hudtone. Takket være alpine bioaktiver reduseres overproduksjon av olje som er relatert til irritasjon. Serumet inneholder også et lavt nivå salisylsyre utvunnet fra pilebark som bidrar til hudfornyelse.

Fuktighetskrem: S5 BALANCE FLUID er en avansert anti-age fuktighetskrem for normal til fet hud og sensitiv hud. Med anti-age alpine, arktiske og marine bioaktiver som reduserer fremkomsten av rynker, balanserer og beskytter for en matt og klar hudtone. Kremen inneholder alpine bioaktiver som reduserer overproduksjon av olje assosiert med irritasjon, arktisk rosenrot, et potent adaptogen som bidrar til at huden tilpasser seg ulike klimatiske variasjoner, en marin bioaktiv som reduserer betennelse assosiert med aldring samtidig som huden beskyttes mot UV og elektromagnetisk stråling.

Les gjerne mer om produktene og serien her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.