ECO minerals foundation – før og etter

søndag 14. september, 2014 - 1 Kommentar »
Les Mer: ECO minerals, Makeup, Makeuptips, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet, Sminke

ECO minerals får to tomler opp av denne svenske makeup artist bloggeren, Helena Rönnblad, som viser før- og etterbilder med ECO minerals foundation. Fantastisk resultat eller hva? 

eco-minerals-før-og-etter-foundation-ECO-minerals

Flotte Helena Rönnblad blogger om ECO minerals foundation og viser før- og etterbilder. Bilde lånt fra www.imakeyousmile.se

På bildet til venstre ser vi en usminket hud med litt rødhet og ujevnheter. På bildet til høyre har ECO minerals Flawless foundation i fargen porcelain forvandlet huden til å bli fantastisk jevn uten synlige spor av sminke. Lysreflekterende pudder fra ECO minerals har dessuten bidratt til den fantastiske finishen på bilde nummer to.

Makeup artisten skriver bl.a følgende i sin omtale av ECO minerals:

«Foundationen täcker jättebra, smälter in bra i huden och ger ett naturligt och hållbart resultat. Burken innehåller en sil som går att stänga. Ingenting att klaga på :)  (…)

Det lystergivande pudret, Mineral Illuminate White Light, är ett vitt småskimrigt puder som ger ansiktet en jättefin glow! På mig blir det supersnyggt.»

 

Vi elsker å lese slike grundige omtaler, og spesielt liker vi å se før- og etterbilder. Så mange takk til supervakre Helena!

Har du testet ECO minerals? Vi hører gjerne i fra deg!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Trackbacks/Pingbacks

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.