Forhandlere, Green Spirit, Økologisk

Den Grønne Gren

Vi har gleden av å presentere vår helgrønne forhandler, Den Grønne Gren, som holder til i Klokkervegen 1 i Moelv. Dette er en liten bedrift med et stort økologisk fokus. 

Den Grønne Gren

Gründeren, Elisabet Bakken, er er utdannet frisør, stylist og dekoratør, og flyttet tilbake til sitt hjemsted etter mange år som frisør i Oslo. «Jeg opplever at mange har et større fokus på miljø og helse, noe som bekreftes av de kundene jeg har fra Mjøs-området. Noen sliter også med allergiske plager pga. tilsetningsstoffer i bl.a. hår- og hudprodukter.» forteller Elisabet.

Elisabet Bakken er opptatt av kvalitet, og fører bare helsevennlige og sertifiserte økologiske hår- og hudprodukter. I butikken sin fører hun hud- og makeupprodukter fra Terre d’Oc samt deodoranter fra Acorelle. Valget av Terre d’Oc ble gjort ut i fra at det er sertifiserte, økologiske kvalitetsprodukter, samtidig som det også er fairtrade. Acorelle deodoranter ble valgt ut fordi de er økologiske og er fri for aluminium.

terre d'Oc

Elisabeth forteller videre at hun importerer fairtrade interiørvarer til butikken, samt at hun har tatt inn den kjente økologiske Pukka teen. «Jeg fører også klær av norsk kvalitetsdesign som er produsert og tegnet på gamle Oppegård stasjon. Så her kan man faktisk bli ny fra topp til tå!» legger hun til. Varer fra Ment, som produseres på Fåberg har også fått plass i hyllene hos Den Grønne Gren.

Hos Elisabet får man bare frisørtime etter avtale, og det er derfor ingen som «tripper på venteværelset». Fra Den Grønne Gren har man en fantastisk Mjøs-utsikt der man kan senke skuldrene i en avslappet atmosfære.

Acorelle

Den Grønne Gren kan dere følge på Instagram (http://instagram.com/dengronnegren) og på Facebook (http://www.facebook.com/elisabet.bakken).

Telefonnummer for timebestilling er 988 43 239.

Den grønne gren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Den Grønne Gren

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.