Bli bevisst, Farlig kjemi, Innholdsstoffer, Kjemikalier i hverdagen, Økologisk

Produktjuks eller liten kunnskap?

 .
Vi liker å holde oss oppdatert om økologiske produkter på markedet, men da vi nylig kom over et såkalt økologisk merke fikk vi sjokk. Her var det listet alt fra siloksaner til kjemisk solfilter i ingredienslisten. Hvis dette er bevisst juks er dette så utrolig dårlig gjort mot de merkene som opptrer riktig og mot forbrukerne som handler i god tro. Eller kan det være mangel på kunnskap hos de som selger disse varene? Det er uansett meget alvorlig!
 .
«Organic» var en del av navnet på dette merket som beskrev produktene som økologiske kvalitetsprodukter.
Så kjære alle sammen, les ingredienslistene og se etter øko-sertifisering når dere handler kosmetikk.Vi garanterer at alle Green Spirits produkter er trygge og 100% fri for siloksaner og kjemisk solfilter!
Les mer her på bloggen om guide til grønn kosmetikk!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Produktjuks eller liten kunnskap?

  1. […] . Vi liker å holde oss oppdatert om økologiske produkter på markedet, men da vi nylig kom over et såkalt økologisk merke fikk vi sjokk. Her var det listet alt fra siloksaner til kjemisk solfilter i ingredienslisten. Hvis dette er bevisst juks er dette så utrolig dårlig Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.