Allergi, Baby og Barn, Babypleie, Bli bevisst, Gravid, Green Spirit, Innholdsstoffer, Nybakt mor, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, tomtomBABY & tomtomMAMA

Babyoljer som ikke holder mål

babyolje

Noen som så TV2 Hjelper Deg, hvor de gjennomgikk en rekke babyoljer på markedet (link)? Her var det oljer som markedsførte seg som hypoallergene, parfymefrie og søvnforbedrende – helt uten å være det! Da produsentene/distributørene bli konfrontert med uttalelsene fra ekspertene gikk de med på å endre merkingen av produktene.

tomtomBABY Babyolje var ikke med i testen, men denne oljen er både 100% naturlig og parfymefri. Den inneholder verken limonene eller andre allergifremkallende stoffer.

tomtomBABY Babyolje

La oss se nærmere på ingredienslisten til tomtomBABY Babyolje:

  • Glycine Soja (sojaolje)
  • Prunus Dulcis (mandelolje)
  • Buxus Chinensis (jojobaolje)
  • Tocopheryl Acetate  (Vitamin E – antioksidant som samtidig binder fuktighet i huden)
  • Vanilla Planifolia Extract (Vaniljeekstrakt fra ekte vanilje – inneholder ingen allergener)
  • Tocopherol (E-vitamin, antioksidant)

Her finner vi bare rene planteoljer sammen med antioksidanter som forhindrer harskning i holdbarhetstiden på produktet. Ekte vaniljeekstrakt er en mild duft helt uten allergener, som gir velvære til babyen din og deg gjennom en god, men mild duft.

tomtomBABY Babyolje er dessuten sertifisert økologisk av BDIH som har strenge retningslinjer for kosmetikk. tomtomBABY Babyolje finner du her og hos flere andre forhandlere.

Neste gang du står ovenfor et nytt produkt, vær nøye med å studere ingredienslisten. Slik som i saken nevnt over, forekommer det merking som er direkte feil og villedende. Ikke la deg lure!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Babyoljer som ikke holder mål

  1. […] Noen som så TV2 Hjelper Deg, hvor de gjennomgikk en rekke babyoljer på markedet (link)? Her var det oljer som markedsførte seg som hypoallergene, parfymefrie og søvnforbedrende – helt uten å være det! Da produsentene/distributørene bli konfrontert med uttalelsene fra ekspertene gikk de med på å endre merkingen Les mer […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.