Bli bevisst, Hus og hjem, Kjemikalier i hverdagen, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips

C vakre, grønne og effektive vaskemidler

C-Heyerdal4

Endelig kan du vaske huset ditt med god samvittighet! Like før årsskiftet ble det lansert en gjeng vakre og grønne vaskemidler til hus og hjem.

C er et nytt norskt merke som tilbyr trygge og effektive vaskemidler til hjemmet ditt helt uten unødig kjemi eller kunstige tilsetningsstoffer. I tillegg er de så freshe og fine slik at de gjør seg perfekt på kjøkkenbenken eller ved vasken, så ingen grunn til å gjemme de bort.

Kolleksjonen består av håndsåpe, oppvaskmiddel, multispray, husvask, toalettrens og glass- og speilspray som lukter himmelsk. I tillegg finner vi håndlagde oppvaskkoster og superkluter som er laget av naturmaterialer.

Vaskemidlene er 100% uten fosfater, petrokjemikalier, SLS -(sulfat), syntetisk parfyme, fargestoffer, parabener, triklosan, BPA (bisfenol A), animalske produkter (vegansk!), nanopartikler og benzoater. Produktene er selvsagt ikke testet på dyr.

Sjekk ut produktene hos DYRK!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “C vakre, grønne og effektive vaskemidler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.