Bli bevisst, Hus og hjem, Kjemikalier i hverdagen, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips

C vakre, grønne og effektive vaskemidler

C-Heyerdal4

Endelig kan du vaske huset ditt med god samvittighet! Like før årsskiftet ble det lansert en gjeng vakre og grønne vaskemidler til hus og hjem.

C er et nytt norskt merke som tilbyr trygge og effektive vaskemidler til hjemmet ditt helt uten unødig kjemi eller kunstige tilsetningsstoffer. I tillegg er de så freshe og fine slik at de gjør seg perfekt på kjøkkenbenken eller ved vasken, så ingen grunn til å gjemme de bort.

Kolleksjonen består av håndsåpe, oppvaskmiddel, multispray, husvask, toalettrens og glass- og speilspray som lukter himmelsk. I tillegg finner vi håndlagde oppvaskkoster og superkluter som er laget av naturmaterialer.

Vaskemidlene er 100% uten fosfater, petrokjemikalier, SLS -(sulfat), syntetisk parfyme, fargestoffer, parabener, triklosan, BPA (bisfenol A), animalske produkter (vegansk!), nanopartikler og benzoater. Produktene er selvsagt ikke testet på dyr.

Sjekk ut produktene hos DYRK!

1 thought on “C vakre, grønne og effektive vaskemidler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.