Acorelle, Anti-age, Bli bevisst, Green Spirit, Helse, Hudpleie, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Solbeskyttelse, Sommer

Strålende sommer

Sommeren er rett rundt hjørnet og snart kan vi endelig få nyte solens varmende og energigivende stråler. Selv om du er varsom bør du starte med solbeskyttelse allerede fra de første strålene.

woman tan beach

De første strålene kan være skadelige på vår lyse nordisk hud, og vi snakker ikke bare solbrent hud. Aldring også. Dype linjer og flekker kan ta år før de synes, men være et resultat av solskader nå.

Forebygging er mye lettere enn å korrigere siden. Så la oss ta en kikk på de nyeste solproduktene i nettbutikken Green Spirit, og se hvorfor de bør være med i feriekofferten i år.

Family beach

Acorelle Sun Spray SPF 30    og i SPF 50 for barn.

Disse solsprayene beskytter huden effektivt mot de skadelige følgene av UVA & UVB strålene. Den flytende konsistensen er lett å påføre og gir ikke den klassiske hvite effekten. Etterlater ikke huden klissete, og de er vannfaste.

~ Passer både for ansikt og kropp

~Uten nanopartikler

~Uten zink

~Uten kjemisk filter

~Nedbrytbar

 

Acorelle Sun Face Gel SPF 30

SPF30 Sun Face Gel er helt transparent, usynlig på huden og ikke fet. Naturlig beskyttende karanja vegetabilsk olje er kombinert med mineralfilteret titanium dioxide som effektivt beskytter ansiktet mot UVA & UVB stråler. Vannfast formel.

~Passer både til ansikt og kropp

~Uten nanopartikler

~Uten zink

~Uten kjemisk filter

~Nedbrytbar

sun

Acorelle Sun Oil SPF 30

SPF30 Sun Oil beskytter huden effektivt mot de skadelige følgene av UVA & UVB strålene. De unike egenskapene til karanjaoljen gir en formidabel beskytteklse helt naturlig. Den er svært behagelig å påføre takket være den delikate duftende formelen som er helt usynlig på huden. Vannfast formel.

~Ikke fet

~Uten nanopartikler

~Uten zink

~Uten kjemisk filter

~Nedbrytbar

 

Acorelle Refreshing After Sun Fluid

Denne oppfriskende after sun reparerer og lindrer huden etter soleksponering. Rik på blomstervann av peppermynte og monoiolje, som gir en oppfriskende og nærende følelse på huden. Melkeaktig, flytende formel med en sommerlig duft av 100% naturlig opprinnelse, trekker den raskt inn i huden og gir en behagelig kjølende følelse.

 

Produktene koster kun fra 199kr, en lav pris å betale for å ta godt vare på huden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Strålende sommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.