Green Spirit

 .

Økologisk skjønnhet & velvære

.

Man blir daglig omgitt av en rekke skadelige kjemikalier. At slikt også er å finne i produkter som er ment for huden vår stiller vi oss undrende til. Vi vil heller ikke lukke øynene for kosmetikkindustriens dystre side der dyr blir utsatt for forsøk og tester. Vi vil sette en stopper for alt dette og tilbyr derfor ekte produkter som er gode for alle…

sommerklar

Vi i Green Spirit ønsker å gjøre det enklere for deg å velge produkter som er bra både for helsen og miljøet, og å velge produkter som jobber i harmoni med kroppen vår og planeten vår. Dette uten at det skal gå på bekostning av kvalitet og eksklusivitet. For naturen har alt dette! Og ved hjelp av dyktige produsenter har vi funnet effektive økologiske produkter som holder mål.Det er viktig for oss at produktene vi selger er økologisk sertifisert. Det gir en rekke garantier for at produktene oppfyller de strenge kravene til ingredienser, miljø, dyrevelferd og sikkerhet. Du som kunde kan derfor være trygg på at våre produkter er helt rene og uten mineraloljer, parabener og andre helseskadelige og miljøbelastende stoffer. Sertifiseringen garanterer også at produktene er produsert på en miljøvennlig måte og uten forekomst av testing på dyr. Solidarisk handel er også et gjennomgående fokusområde hos våre leverandører.

Vi har vurdert alle produktene i sortimentet vårt nøye ut i fra både innhold og virkning. Vi har kun valgt de aller beste produktene. Vi selger bare produkter som vi er stolte av og 100% fornøyd med. Fellesnevneren for våre produkter er som følger:

– Økologiske produkter for skjønnhet og velvære med respekt for naturen, dyrene og mennesket.

Vi har en enorm lidenskap for jobben vår og vi gleder oss over hver eneste dag hvor vi kan gi tips og råd, inspirere og glede med vår kunnskap og våre vidunderlige økologiske produkter. Vi er stadig på utkikk etter nye produkter for å sikre deg som kunde de beste økologiske produktene på markedet.

Du finner produktene våre hos utvalgte forhandlere slik som velværesalonger, spa og konseptbutikker, samt i vår egen nettbutikk på www.greenspirit.no. Ønsker du som forhandler å selge produkter fra sortimentet vårt, kan du ta kontakt med oss på post@greenspirit.no.

Vi håper og tror du raskt vil finne dine favorittprodukter. Og vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få en positiv handleopplevelse hos oss. Ser frem til en hyggelig handel!

Ingunn Mathisen
Grunnlegger av Green Spirit

profilbildeblogg_ingunn

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.