Bli bevisst, Ernæring, Farlig kjemi, Helse, Kosthold, Livsstil, Mat, Økologisk, Produkttips, Shopping

Et eple uten kjemikalier, takk!

Skulle ikke dette ha vært en forutsetning? Altså at fukten og grønnsakene vi kjøper er uten kjemi. I stedet for å merke de økologiske varene skulle det heller vært advarselstegn på produkter med plantevernmidler, tilsetningsstoffer og genmanipulering. Kroppen har det absolutt best uten slike stoffer og vi mener alle burde sverge til rene og økologiske alternativer. Det er også det aller beste for naturen og dyrene.

Kolonihagen gjør det enklere for deg som er opptatt av økologi, kvalitet, opprinnelse, matvaresikkerhet, og tilbyr alle som er bevist på hva de putter i seg, å abonnere på de beste matvarene. Jorunn Carine Moen, daglig leder og innkjøpsansvarlig i Kolonihagen forteller at de får frukt og grønt fra faste leverandører. Varene blir kvalitetskontrollert før de pakkes i kasser og leveres på døren til kunden. De leverer i Oslo, Akershus, Østfold og deler av Buskerud og utvider stadig leveringsområdene. ”Vi skifter mellom sesongens råvarer slik at kassen aldri blir kjedelig. Vi etterstreber å lage en blanding i kassene mellom basisvarer og det lille ekstra”, forteller Jorunn. De tilbyr også bakevarer fra eget bakeri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Et eple uten kjemikalier, takk!

  1. Hei, lurte på om hvordan det er mulig å dyrke epler uten kjemikalier? Nesten alle som selger epler i butikken har ihvertfall dihydrogen monoksid i eplene sine. Venter spent på svar, med vennlig hilsen, Kit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.