Helse, Hus og hjem, Innholdsstoffer, Interiør, Kjemikalier i hverdagen, Lag selv, Livsstil, Naturlig, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Rengjøring

Hjemmelaget kjemikaliefri universalspray

Hvis man ønsker en grønnere hverdag fri for kjemikalier må man også se gjennom hva man bruker i hjemmet. Vanlige vaskemidler inneholder gjerne en rekke allergifremkallende og giftige ingredienser – noe som burde være en selvfølge å ikke ønske i hjemmet sitt. Her får du en oppskrift på en universalspray du kan lage selv – fri for kjemikalier.

DU TRENGER:

1 dl eddik

3 dl vann

Noen dråper eterisk olje i den duften du ønsker

Eventuelt kan du tilsette saft fra sitron

Bland sammen i en sprayflaske. Spray på skitne områder og tørk av med klut! Så enkelt, så naturlig.

FotorCreated

Om du ønsker et bredere spekter av vaskemidler i litt mer ordentlig vare, men som også er økologiske og trygge å bruke i hjemmet, kan du teste ut vaskemidlene fra C – disse er 100 % uten fosfater, petrokjemikalier, SLS -(sulfat), syntetisk parfyme, fargestoffer, parabener, triklosan, BPA (bistenol A), nanopartikler og benzoater. Produktene inneholder heller ingen animalske ingredienser og er altså veganske! Her får du både håndsåpe, oppvaskmiddel, husvask, multispray, toalettrens, glass og speil-spray, oppvaskkost av naturmaterialer og klut laget av trecellulose og bomull. Vaskemidlene finner du HER.

C-Heyerdal4b

Skrevet av Neneva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Hjemmelaget kjemikaliefri universalspray

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.