Om Bloggen

Velkommen til Grønn og Skjønn bloggen!

Dette er Green Spirit sin økologiske blogg, en forlengelse av både nettsider og nettbutikk. Her vil vi skrive mer om våre vidunderlige økologiske produkter, oppdatere om nyheter og tilbud, vi vil presentere våre forhandlere og dele informasjon om hvorfor man bør tenke helhetlig og økologisk. Vi vil dessuten komme med skjønnhets- og velværetips og også skrive generelt om hvordan man kan leve så sunt og helsevennlig som mulig.

Vi har stor lidenskap for økologisk velvære og en sunn livsstil, derfor opprettet vi dette nettstedet i mai 2009. Vårt mål er å formidle informasjon og inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Grønn & Skjønn skribentene:

Ingunn Mathisen

Jeg er lidenskapelig opptatt av økologisk kosmetikk og etablerte nettbutikken GreenSpirit.no og Grønn og Skjønn-bloggen for å øke tilgangen på økologisk kosmetikk og spre inspirasjon om en økologisk livsstil. Jeg opprettet også Nordic Organic som leverer økologisk kosmetikk til over 250 butikker, klinikker og salonger rundt om i landet. Vår første konseptbutikk, Green Spirit Concept Store i Oslo, åpnet sine dører i desember 2016. Jeg er fryktelig stolt over å kunne skape bærekraftige arbeidsplasser høstet utelukkende på rene, økologisk produkter, som er god mot huden vår og helsen vår, naturen og miljøet vi lever i og ikke minst for dyrene.

 

 

 

 

* * *

Tidligere bidragsytere

Tone Merethe Aleksandersen, utdannet journalist og makeupartist. Opptatt av skjønnhet og velvære, og har de senere årene blitt mer oppmerksom på hvordan produkter jeg bruker. Det er ikke bare viktig at de er bra for huden, men også miljøet og at de ikke er testet på dyr. Jeg tipser og inspirerer her til ulike makeupstiler!

Mays Dakhil, fra Fredrikstad. Er veldig opptatt av dyrevelferd, miljøvern, miljøvennlig skjønnhet og veganmat. Jeg deler inspirasjon til hvordan man kan bli en smule grønnere i hverdagen!

Nina Marion Vidqvist, jobber freelance som make-up artist/stylist. Har frisør og sminkør-utdannelse fra bl.a Makeup Artist Skolen i Oslo. Jeg blogger om sminke, styling og Makeup Styling-kursene jeg holder.

Christel Rønvik Håvoll. Mine interesser er mange, og foruten skjønnhet, helse og velvære er jeg glad i naturen og friluftsliv, samt musikk, teater, film, litteratur og foto. Ser frem til å forhåpentligvis formidle inspirerende artikler til dere lesere!

 

* * *

Vi vil forhåpentligvis informere og inspirere slik at flere kan ta gode valg for seg selv og miljøet. Vi hører gjerne fra deg hva du synes, og vi tar selvsagt i mot tips til forbedringer og temaer du ønsker belyst.

Legg igjen en kommentar eller send oss en e-post til post(at)greenspirit.no dersom du har spørsmål eller tips!

 

God lesing og takk for besøket!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.