Månedens leser

 
 
Vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.
 
Hver måned vil vi trekke ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter eller gavekort fra Green Spirit. Premie kan også komme fra eventuelle samarbeidspartnere som ønsker publisitet rundt sine øko/miljøvennlige produkter. Vil du bli sponsor send e-post til post@greenspirit.no.
 
For å bli med i trekningen er det bare å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn, og link gjerne til bloggen din hvis du har. Da er det lettere for oss å ta kontakt med de heldige vinnerne. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Så det gjelder å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.
 
For å følge bloggen vår og bli oppdatert på nye saker kan du bruke følgende verktøy:

1. Bloglovin
2. Facebook
3. RSS Feed
4: Legg http://gronnogskjonn.com til i dine favoritter

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien den 16. hver måned.

Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og enda mer aktivitet her i grønn og skjønn bloggen. Konkurransen er nå i gang! Ser frem til å høre fra dere!

PS: Vi setter stor pris på lesere som deler linken vår på Facebook, Twitter, i forumer og i blogger! TUSEN TAKK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.