Baby og Barn, Gravid, Helse, Livsstil, Trening, Velvære

Gravid? Trening som gjør deg og barnet godt!

VG Nett kan vi lese at trening er bra for både mor og barn. Forskere mener at gravidtrening er bra for utviklingen av barnets hjerte og nervesystem. Det finnes en rekke treningstilbud som er spesielt tilpasset for gravide og her nevner vi noen.

Yoga for gravide
Yogaskolen i Bergen forteller at yoga kan hjelpe deg til å komme i en harmonisk tilstand hvis du for eksempel er stresset eller er ute av balanse. Ved å gjøre noe for selv å ha det godt under svangerskapet gir du også barnet de beste betingelsene for en god start i livet. På yogakurs for gravide lærer du også avspenningsmetoder. Når du slapper av, får barnet det også mye bedre.

AktivGravid
AktivGravid tilbyr spesialtilpasset trening som består av grunnleggende, rolige og trygge øvelser som de aller fleste har gode forutsetninger til å gjennomføre. De legger vekt på styrke, tøyning og avspenningsteknikker.

Friskis & Svettis
Friskis & Svettis tilbyr «Vente Barn», en trygg treningstime på basisnivå, tilpasset deg som er gravid. Opplegget er mykt og harmonisk med øvelser som er tilpasset for stor mage og kanskje instabilt bekken. I stabile utgangsstilinger jobber du gjennom kroppen, med litt ekstra omsorg for rygg, holdning og avspenning. Etter oppvarming og tilpasset styrke- og kondisjonstrening avsluttes treningen med en lang og behagelig sekvens med oppmykende øvelser, bevegelighet og avspenning.

Vanntrening for gravide
Delfinen.no tilbyr vanntrening for gravide og forteller at fysisk aktivitet i vann er en perfekt aktivitetsform for gravide. Vannets egenskaper som vektløshet, treghet, motstand og oppdrift er et flott utgangspunkt for øvelser som involverer styrke, kondisjon, bevegelighet og avslapping. Forskning viser at fosteret føler velvære under fysisk aktivitet i vann og at det varme vannet har terapeutiske egenskaper.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Gravid? Trening som gjør deg og barnet godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.