Bli bevisst, Dyrevelferd, Farlig kjemi, For Menn, Gravid, Helse, Kjemi konsekvenser, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk, Livsstil

ALLE bør se denne dokumentaren!

Det handler om kjemikalienes alvorlige påvirkning på menneskeheten og dyrelivet. Tittelen på Schrödinger spesial 11. juni 2009 er «Menn i fare». Spermkvaliteten har falt 50% de siste 50 år, på verdensbasis. Samtidig øker tallet på testikkelkreft og misdannelser på det mannlige kjønnsorgan. Forskere slår alarm og sier at dette vil ramme fødselsraten på jorda. Blir dette en like viktig sak som ’den globale oppvarminga’?

Det handler om kjemikaliene som vi omgås med i det daglige som man bl.a. finner i emballasje, mat, vaskemidler og ikke minst kosmetikk. For all del, prøv å unngå så mye av kjemikaliene som mulig. Spesielt gravide!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.