Green Spirit, Helse, Produktanbefalinger, Produkttips, Shopping, Velvære

Her får du kjøpt Shaktimatten

I mai testet vi Shaktimatten med stor fornøyelse. Siden den gang har vi fått enorm pågang etter den moderne spikermatten. Dette har ført til at vi nå har tatt inn matten for salg i nettbutikken Green Spirit. Les rapporten vår fra testen av matten her: Vi tester Shaktimatten

Her er oppsummering på det man kan hente fra de 6000 piggene:
· Frigjøring av endorfiner og lykkehormoner
· Økt blodsirkulasjon
· Oppløsning av spenninger
· Dyp avslapning
· Økt energi
· Økt velvære for kropp og sinn
· Hjelp mot stress, søvnproblemer, migrene, ryggproblemer, depresjon

Shaktimatten i media:
Spikermatte mot utbrenthet TV2
Avspenning på spikermatte NRK
600 nåler rett i ryggen KK
Nå er Spikermatte inn Adressa
Spikret Suksess Dagens Næringsliv
Munk ble suksessrik gründer Aftenposten
– Lik en orgasme Din Side
Spikermatten Shakti Klikk.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Her får du kjøpt Shaktimatten

  1. Så spennende å høre. Jeg sitter å leser om den akkurat nå, og vurderer om jeg må gjøre den investeringen. Det er mange som ser ut til å være fornøyd med denne.

  2. Den anbefales på det sterkeste! Jeg har selv brukt den i en periode før jeg bestemte meg for at denne må vi tilby Green Spirit- kundene våre 🙂

    Ingunn

  3. Enkel og genial sak dette her, bare rart at man i årevis har kunnet kjøpe dem i øst-europa for noen tiere. Fikk sjokk når jeg så prisen i Sverige/Norge, siden vi i lang tid har hatt en nesten helt identisk matte kjøpt for under 20 kroner i Ukraina, lenge før dette ble kjent i Sverige…

  4. Har problemer med hofter og setemuskulatur. Har startet 'innkjøring' med Shaktimatten. -Tre kvelder nå, før jeg skal legge med til å sove. Den første dagen etter å ha begynt, ble jeg fryktelig trøtt om ettermiddagen. Sov dypt og tungt i to timer.
    Dagen etter andre prøve,-hvor jeg hadde bøyd knærne for å få bedre tilgang til korsrygg og 'svai', var jeg øm i korsryggen om morgenen. Litt oppmykende yogaøvelser, og alt var vekk. Når kvelden kom, gledet jeg meg til å legge meg på matten igjen! Jeg har stor tro på dette, virkelig! Har også merket en en behagelig følelse i bryst og mage, -og pusten føles dypere, roligere og bedre!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.