Design, Klær, Mote, Økologisk, Produkttips, Shopping

Økologisk high-end fashion

Ønsker du å kle deg mer miljøvennlig bør du absolutt få øynene opp for Leila Hafzi. Hun benytter seg av økologiske tekstiler, farget med uttrekk fra blomster. Klærne hun designer er en gudinne verdig, bare se bildet fra visningen på Oslo Fashion Week. Les hva magasinet Henne og KK skriver om visningen og kjendisene som var der. Norske forretninger som fører klærne hennes er Confetti, Vrimmel og Steen og Strøm. Se mer fra Leila på hennes nettsider.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.