Bli bevisst, Livsstil, Økologisk

Den gyldne middelvei

Denne bloggen er skapt for å øke bevisstheten rundt bruk av økologiske og grønne alternativer i hverdagen dvs. ren mat, ren hudpleie osv. Er man ikke bevisst kan man risikere å få i seg haugevis av kjemikalier og tilsetningsstoffer. Summen av dette er verken bra for helsen din eller miljøet. Det er så mange som ikke er klar over konsekvensene og det er så mange som ikke er klar over at man faktisk har et valg. Derfor synes vi det er så viktig å dele kunnskapen vår.

Mange tror det å leve økologisk er kjedelig, men det er det tvert i mot. Man kan faktisk fråtse i snacks og godterier hvis man ønsker det, for det finnes masse økologiske og bra alternativer her. Man kan også unne seg herlige SPA opplevelser for det finnes herlige økologiske pleie- og velværeprodukter. Man kan kle seg i de flotteste kreasjoner av økologiske tekstiler og man kan få de reneste og mest velduftende hjem ved bruk av grønne alternativer. Man kan også risikere å få i seg masse frisk luft ved å ta sykkelen i stedet for bilen. Høres det ikke deilig ut?

Alt handler om balanse. Når det bikker over og man blir sykelig opptatt av å være sunn, er det ikke gøy lengre. Men det er ikke meningen at man skal være enten eller. Det gjelder å finne den gyldne middelvei og ta bevisste valg for deg selv, familien din og miljøet. Da er det kanskje litt lettere å komme i gang med den økologiske livsstilen også?


.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Den gyldne middelvei

  1. Fantastisk bra innlegg! Jeg tror mange tenker "enten eller". "Litt" er bedre enn ingenting og "sykelig" er ikke bra i det hele tatt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.